DIY : LAGET PÅ SLØYDEN …
Interior, decorating, inspiration, life.
18456
post-template-default,single,single-post,postid-18456,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

DIY : LAGET PÅ SLØYDEN …

 

… husker dere jeg fortalte dere om en gammel skatt av en lampefot som plutselig dukket opp under en av disse ryddesjauene mine i boden ? Jepp ;) Foten er “selvdreid”. Laget på sløyden på ungdomsskolen en gang. Jeg synes den ble finest uten lampeskjerm – med stooor pære bare. Hva synes dere ? Rar eller fin ?

.

 

 

… bildelistene har også byttet plass // fra “pianoveggen” til “motsatt vegg”
(synes bedre fra alle rom her:)

 

 

p.s.  tusen takk for alle skjønne tilbakemeldinger på forrige innlegg 
coming up ; HOME TOUR // ANETTESHUS ;)  

11 Comments
 • anne - moseplassen

  September 10, 2012 at 10:17 pm Reply

  Både fint og rart, selvfølgelig :)
  Og så er det fint å se deg litt oftere her på bloggen! Kjenner meg forresten igjen i den derre med at man føler alt er blogget før, etter noen år så blir det fort slik. Men som du sier så er det alltid noe nytt, og dessuten husker jo de færreste av oss flere år bakover ;)

  Men du, om du nå altså trenger nye ting å blogge om, hva med å blogge mer fra hagen? Kanskje tilogmed blogge fra høsthagen, og kanskje tilogmed vinne litt høstløk til vårhagen? ;)

  *klem*

  • ANETTESHUS

   September 10, 2012 at 10:25 pm Reply

   Hei, Anne! Takk for koselig hilsen !! Og takk for gode tips … Hagen har jeg kjempelyst til å blogge mer om. For der har det skjedd masse nytt !MEN det er egentlig ikke det at jeg ikke har noe nytt å blogge om. Jeg har FOR mye å blogge om; masse prosjekter på gang både hjemme og på hytta. Men det var dette med tid. Og helsa og sånn Ja, du vet. Jeg ble bare så minnet på hvor leeeenge det var siden jeg hadde knipset helt vanlige bilder fra ulike rom da jeg ryddet i arkivet i dag, for alle bilder var så fryktelig gamle ;))) Nesten flaut. Men inspirasjonen kom igjen i det minste.

   Ha en strålende ny uke! Håper vi sees snart igjen ! Alt for lenge siden ;)
   STOOOR klem

 • Sofie med S

  September 10, 2012 at 10:30 pm Reply

  Syns den lampefoten var veldig fin:) Og så kjekt å ha noe som en har laget selv. Jeg dreide et tørkerullstativ som jeg ikke husker hvem som fikk, og snekret en hylle som jeg hadde på rommet mitt. Den malte jeg i en rosa farge. Nå henger den på arbeidsrommet i garasjen til min far, og oppevarer ekser med skruer og spikre:)

 • Perler på en snor

  September 10, 2012 at 10:33 pm Reply

  Den var jo skikkelig tøff, og så gøy med sånt en har laget selv!! Jeg likte godt sløyd synes jeg å huske, kunne egentlig tenkt meg et snekrekurs faktisk. Det er jo så mye fint en kan lage, og rundt om på blogger så snekres det jo både bord, sengegavler og jeg vet ikke alt:) Det er vel kanskje bare å hive seg utpå å prøve? Lampa di var i allefall helt knall, og jeg synes den var perfekt uten skjerm !! :)

 • Merete

  September 10, 2012 at 10:34 pm Reply

  Hei igjen:)
  Så herlig lampe fot også så morsomt at du selv har lagd den:)
  Passet ypperlig som lampefot og lampen ble utrolig fin:)
  Likte så godt at det ikke var skjerm på:)

  Tusen tall for koselig spor inne hos meg:)
  Sov godt

  Klem Merete

 • Mi Casa es su Casa

  September 10, 2012 at 11:04 pm Reply

  Hei Anette

  Denne var da kjempe søt, likte den godt uten skjerm jeg :) Gøy når slike ting pluselig dukker opp, vekker som regel noen kjekke minner. Kjenner meg godt igjen i det du skriver, man ser seg av og til litt blind på sin egen blogg(iallefall gjør jeg det). Jeg måtte fornye litt seinest i går, på tide å få bort sommerbildene og få fram litt høst :) Tusen takk for hyggelig hilsen hos meg, kjekt du likte “Inviter” innlegget mitt.

  Ny fin uke til deg.

  Klem Jeanette/Mi casa es su casa

 • I Døsset

  September 11, 2012 at 7:17 am Reply

  Åh,nå fikk jeg minner tilbake til mine egne sløydtimer. Lekker ble den, og helt enig, super uten skjerm.

 • Taubanevegen

  September 11, 2012 at 9:35 am Reply

  Så søt og flott lampefot! Gøy at du fant den igjen! Veldig fin med stor pære i, ja! :)

  Og bruktfunnskålen i forrige innlegg var skjønn!

  Fin tirsdag til deg! :)

 • Har en drøm...

  September 11, 2012 at 2:25 pm Reply

  Definitivt FIN, og så gøy og ha laget den selv ♥
  Flink du:))

 • Kristin

  September 11, 2012 at 8:12 pm Reply

  Knallfin og litt rar – så begge deler for meg:) Men rar i positiv forstand, blir mer spesiell og annerledes og dermed utrolig kul:)
  Veldig stilig med bare en stor pære.
  Så flink du er/var da! Det får man si:)
  Klem klem
  Ps: tusen tusen takk for utrolig koselige ord her forleden!!

 • Anine

  September 13, 2012 at 7:38 pm Reply

  Artig med noe man har laget selv. Den er knallfin Anette!

Post a Comment