DETOX IN ICELAND
Interior, decorating, inspiration, life.
8261
post-template-default,single,single-post,postid-8261,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

DETOX IN ICELAND

Oj, oj, det var mange som ble nysgjerrige når jeg fortalte om de litt spesielle sommerferieplanene mine i går … (Takk for alle kommentarer og mail:) Best å fortelle hvor jeg skal, før fantasien løper løpsk, skjønner jeg;)

.

Bekjente som sverger til denne detox-behandlingen har klart å over bevise meg … Turen går derfor til Island i sommer – i hele to uker! Ååå, så herlig, tenker du kanskje?! Lukseriøst hotell, spa, massage og varme kilder … Men ikke glem at i denne behandlingen inngår også faste, streng diett og opp til flere tarmskyllinger!! Gleder meg ikke veldig til den delen av behandlingen akkurat;)

.

.

Ikke får man sove lenge om morgenen heller … Dagen starter kl.08.00 presis! Slik ser en typisk dag ut:

Y Morning stretch exercises in the woods
Y Breakfast
Y Massage
Y Gymnastics
Y Facial
Y Lecture
Y Lunch
Y Rest period
Y Salt room
Y Nordic walk
Y Hydro colon therapy
Y Supper
Y Evening entertainment

.

Hmmm … evening entertainment høres unektelig litt skremmende ut!?! Etter en liten resurch fant jeg ut at det som står på programmet på kveldstid er … interesting lectures on the detox-treatment, the colon, diet, psychological well being and other useful health related matters. Also, we offer félagsvist (a card game), karaoke, dance lessons, yoga and relaxation, singing and other fun activities. Hjelp?! Ser ikke for meg at jeg kommer til å være superopplagt og klar for karaoke og dansetimer – utsultet, vassen og kloret både innvendig og utvendig;) Huff, tror neppe jeg kommer til å lære meg å danse sensuell tango der oppe;) Jeg får sikkert mer enn nok med å konsentrere meg om å subbe noenlunde rett bortover gulvene …

.

Jeg skal heldigvis reise sammen med en god venninne og min kjære lillesøster (som gjorde dette i fjor sommer også?!) … så vi kommer sikkert til å se det komiske i det hele – kommer garantert til å LE MYE!!

.

Hvorfor gjør jeg dette?! Matallergi  … så planen er å finne ut hva jeg kan spise og hva jeg bør holde meg langt unna! Jeg kunne sikkert prøvd å få klarhet i dette med matintoleranse å diverse private klinikker i Norge også, men det er ofte veldig kostbart og tar visstnok laaang tid å finne ut av. Så derfor tar ho mor turen til Island i sommer!! Wish me luck;) Mer info om Detox på Island finner du HER!

.

Oppdatering: … oj, oj, jeg ser besøkstelleren min plutselig føk i været!! Det er maaange som googler “detox på Island” etter å ha sett God kveld, Norge – og mange havner visst på bloggen min:) Og det er jo hyggelig!! Er du interressert i å få vite mer om detox på Island? Les mer HER, eller les gjerne om oppholdet mitt der i sommer her: . Har du spørsmål kan du gjerne kontakte meg på mail, eller skrive en hilsen i kommentarfeltet under:)

.

Klem

21 Comments
 • MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne

  April 14, 2009 at 9:50 am Reply

  Høyrest ut som det er etter dette du treng ferie :) det vert nok ein spesiell opplevelse. blir spennande å høyre korleis det gjekk og om du oppnådde det du ville :)
  Lykke til :)

 • Bo med Lena

  April 14, 2009 at 9:57 am Reply

  Hi..hi..jeg ser deg for meg der du synger karakoke og danser etter x-antall tarmskyllinger :))

  Bortsett fra det..blir det sikkert veldig bra og du kommer iallefall tilbake som et veldig renset menneske;)

  Ha en finfin dag. Klem fra meg:)

 • Kristin, Perfect home forhandler

  April 14, 2009 at 10:14 am Reply

  Ønske deg lykke til:) Håpe du oppnår det du har planer om. Island er et fantastisk land. Var der oppe før to år sia som turist og leide bil og kjørte rundt hele øya. Fantastisk opplevelse:)

  Kristin

 • Maria

  April 14, 2009 at 10:26 am Reply

  Verkar ändå som de tar hand om både kropp och själ…och i två veckor!!
  Tänk ändå vilken investering i dig själv. Friskvård, diet, “vårstäda” kroppen och om du dessutom får bukt med/koll på din allergi så är ju bara det värt hur mycket som helst!! Stort lycka till. :)

 • Nettan

  April 14, 2009 at 10:29 am Reply

  Hmmm ja det var ju en …anorrlunda semester!;-) Fast du kommer säkert att må alldeles strålande efteråt! Å hoppas du kommer tillrätta med dina allergier!!
  Kram Nettan

 • Jannicke

  April 14, 2009 at 11:01 am Reply

  Det hørtes spennende ut, syntes jeg! Hardt, men det gjør nok godt også… Dette er noe jeg absolutt kunne tenke meg..
  Takk for at du avslørte planene for oss som er litt mer enn gjennomsnittet nysgjerrig!!

  Ønsker deg en fin dag.

 • Lenemora

  April 14, 2009 at 11:30 am Reply

  Ønsker virkelig at du finner ut av allergier, så du kan bli bedre, ellers blir det nok ikke akkurat noen ferie, nei – men en fin annerledes og svært sunn tid….

  Gøy at du deles det med oss ;-)

  leder meg til å høre hvordan du opplevde det, ha en fin da!

  Klemz

 • Camillas Romantiske hjem

  April 14, 2009 at 11:50 am Reply

  Høres unektelig ut som en tøff behandling for kroppen, men virker det er jo verdt det:-) Lykke til!

  Klem Camilla

 • Hem och Lycka

  April 14, 2009 at 12:08 pm Reply

  Å vad coolt, häftigt!

  kram

 • Anne Hvidsten

  April 14, 2009 at 1:11 pm Reply

  Takk for hyggelig hilsen tilbake :)

  Må si at deotx-turen hørtes både spennende og litt skummel ut!

  Håper du får en fin, opplysende og inspirerende tur!

  Klem fra Anne :)

 • Malin

  April 14, 2009 at 1:47 pm Reply

  Hørtes veeldig interresant ut..
  Skaj jeg sjekke ut selv!
  Takk for at du sendte med linken:)

  Klemmer Malin

 • Kristin

  April 14, 2009 at 1:49 pm Reply

  Hei
  Takk for det!
  Ja, det våres i hele blogglandia nå :-)
  Ja, detox hadde vel en og hver hatt godt av!! Lykke til;-)
  Kristin

 • Anita

  April 14, 2009 at 3:19 pm Reply

  Sååå spennende! Skjønner veldig godt at du syns det er lenge, men kommer sikkert inn idet etter noen dager! Og du tenk såååå godt å komme hjem til guttene igjen da!! Selv tror jeg at jeg hadde dødd hvis jeg måtte være borte sååå lenge, men heldigvis er vi forskjellige! Hadde helt klart hatt godt av no sånt jeg også, men… KLem!

 • K.Ketils

  April 14, 2009 at 3:48 pm Reply

  Hi,I hope you will have a good time in Iceland in the summer. I will watch your blog. Can we se your pictur before & after?

 • Ingunn

  April 14, 2009 at 5:08 pm Reply

  Så interessant ferie du har valgt. Og det høres superfint ut når du har med venninne og søster. Tipper du blir sunn og sprek og glad. Men det er du sikkert fra før og.

  Så fint at du delte planene med oss.

 • Dagný

  April 14, 2009 at 7:09 pm Reply

  Held og lykke med dette Anette. Jeg hører det skulle være veldig godt, og nogen går så langt at sige at de har fået et nyt liv.

  Om det lige frem er så fantastik må du fortælle os efter hele oplevelsen.

  jeg fölger med din blog næsten daglig, en virklig flot side.
  Mange hilsner fra Island, Dagný

 • HildeS

  April 14, 2009 at 9:05 pm Reply

  jeg er mest spent på hvilken skog dere skal gjøre det øvelsene i…. for sist jeg var på island slet jeg med å finne noen skog altså… he he.. De har trær forsåvidt, men ikke akkurat det vi forbinder med skog..
  Men turen blir sikkert fin til tross for tarmskyllinger..

 • Karlsebakken 37

  April 14, 2009 at 11:38 pm Reply

  Åh, Island – dit har jeg alltid hatt lyst til å dra. Er ikke særlig missunnelig på de der tarmskyllingene men som gammel hestjente så er det jo drømmen å dra til Island å ri islandshester…! Gleder meg til rapport i hvert fall og sikkert helt fantastiske bilder!

  Klem Caroline

 • Balke gård

  April 15, 2009 at 7:47 am Reply

  Hei, det høres spennende ut, blir nok en annerledes “ferie”:-) _og jeg som trodde jeg skulel fås e deg på 71 grader nord til høsten;-)

  Klem, M

 • H elle K

  April 15, 2009 at 4:29 pm Reply

  Høres spennende ut, går nok bra skal du se. Du kommer i hvertfall tilbake helrenset,Ha, ha. Det kunne nok en annen trengt også. Ha en fin dag. Klem Kristin

 • Monica

  April 17, 2009 at 3:41 pm Reply

  Høres ut som en “perfekt” ferie:) Blir sikkert godt å få nye oppladede batterier:)

Post a Comment