DET VAR STELLEVESKA SI, DET!
Interior, decorating, inspiration, life.
42636
post-template-default,single,single-post,postid-42636,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

DET VAR STELLEVESKA SI, DET!

//sponset innlegg

anetteshus-skiphop-00671

 

Jeg har vært skiiikkelig treig når det gjelder innkjøp av stelleveske. Jeg har ikke funnet en jeg liker, og har tenkt at jeg sikkert ikke trenger en med én gang. Men dét har jeg selvfølgelig gjort! Jeg hadde nesten glemt hvor mye ting og tang man må ha med seg så fort man skal utenfor døra;) Frem til nå har det funket ganske greit med en helt vanlig veske (les: en litt for klumpete- vanskelig å henge på vogna-veske) Derfor takket jeg ja på flekken da jeg fikk tilbud om å prøve Skip Hop sin nye Duet 2 in 1 stelleveske!

 

anetteshus-skiphop-00659

 

ELSKER at den ser ut som en helt vanlig veske! Her får du nemlig i pose og sekk; stellevesken består av en ytterveske og en innerveske (som kan taes ut). Med andre ord en skikkelig Kinderegg-veske. Jeg har ting og tang til MINI i innervesken og telefon, lommerbok og mamma-ting i yttervesken. Jepp. Hvis man legger godviljen til kan det altså se ut som jeg er på shopping  – selv om jeg i virkeligheten, svett og desperat, leter etter kjøpesentererets nærmeste toalett med stellebord *ler*

 

anetteshus-skiphop-00657

foto:anetteshus

.

.

Anbefales til alle svette og glade mammaer!
Lyst til å se den “i bruk”? Klikk HER

.

Det er langhelg! Juhu!
Ha en fin en :)
KLEM
ANETTE

.

 

 

Tags:
4 Comments
 • Ester

  April 30, 2015 at 3:35 pm Reply

  Denne har jeg siklet på selv, tror jeg må gå til innkjøp av en. Den virker jo helt perfekt <3 Ikke nok med at jeg kan bytte om jeg vil ha "shoppingveska" eller stelleveska, men det er jo supert når mannen garantert ville ha nektet å gått med ei fin veske. Han insisterer nok på ei kompromissveske uansett, (hvis ikke jeg lover å ALLTID bære veska da).

  • ANETTESHUS

   May 7, 2015 at 5:12 pm Reply

   Hei, Ester! Takk for koselig hilsen – og beklager “treigissvar” ;) Ja, den kan anbefales. Er så fornøyd! Både praktisk og fin, og mange smarte løsninger. Hmm. Ja, sikkert ikke så dumt med tanke på mannen heller. Haha.

   Fin ukeslutt!
   KLEM
   ANETTE

 • Cecilia

  May 1, 2015 at 9:05 pm Reply

  Det ser veldig fint ut! Jeg tenker meg av og til om jeg kunne og ha en sånn? Det er så kjedelig med vanlig stelleveske, selv om jeg har en Stokke som ikke er såååå kjedelig men etter at jeg har lest ditt innlegg så må jeg inrømme at nå, tror jeg, er det på tide å bytte! :) takk for tips!!!

  • ANETTESHUS

   May 7, 2015 at 5:14 pm Reply

   Hei, Cecilia! Takk for koselig hilsen. Ja, jeg lette leeeenge uten å finne noen jeg likte. Alle ser liksom litt “klumpete ut”. Stokke sin er fin da. Men alltid gøy med noe nytt ;))

   Ha en fortsatt fin uke!
   KLEM
   ANETTE

Post a Comment