DET SNEKRES …
Interior, decorating, inspiration, life.
1758
post-template-default,single,single-post,postid-1758,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

DET SNEKRES …

… og hamres og sages – både her hjemme og på bloggen om dagen. Hvem hadde ant at det skulle bli sååå trøblete å bytte bloggplattform?! Ikke jeg i alle fall. De siste ukene har jeg vært alt fra super-oppgitt, grinesliten til gi-opp-lei-meg og hiv-macen-i-veggen-cracy, tror jeg;) Men nå er vi NESTEN i mål – med god hjelp fra mine supersnille medhjelpere. Og kjære lesere; DERE har jo bare vært enestående tålmodige. Takk!

 

I motsetning til kjedelige, trøblete tekniske ting, synes jeg det kan være gøy og inspirerende å lage layout/template. Håper dere liker det nye utseendet på Anetteshus? p.s. I den nye toppmenyen vil det ukentlig linkes til ukens blogg, ukens tips og giveaway. Linker kommer straks!

 

 

terrasse2

 

Og hvilken lykke! Jammen blir det terrassegulv i sommer allikevel … Flinke mannen min. I den siste ferieuken har han vært supereffektiv; det hamres og sages fra morgen til kveld;) Det skal bli så deilig å få et stort og rent plankegulv å trå på her.

 

 

terasse stort

 

Gulvet legges kant i kant med sementgulvet. Mellom granittmurene skal det bygges en liten tretrapp ned mot skogen …

 

 

terrasse5

 

 

Vil ønske alle en strålende dag! p.s. Neste innlegg er IKKE langt unna. Jeg lover;)

 

 

signatur2

 

 

p.s. Det gjenstår å importere gamle kommentarer + noen småjusteringer i kommentarmodulen …  men du kan bruke kommentarfeltet nå:)

No Comments

Post a Comment