DET ER NOEN SOM HAR SKJØNT DET!
Interior, decorating, inspiration, life.
46807
post-template-default,single,single-post,postid-46807,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

DET ER NOEN SOM HAR SKJØNT DET!

//sponset linkanetteshus-living-room-painting-04562

 

Veggene trenger ytterligere ett eller to strøk før jeg kan rydde bort malingsspannet. Men man kan allerede se stor forskjell. Rommet har fått mye mer karakter. Ah, herlig med litt forandring! Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort dette tidligere!? (‘note to self’; man skal ikke ALLTID høre på fagfolk, tapeten har hverken smuldret opp, løsnet fra veggene eller på noen som helst annen måte slått seg “vrang”. Så DER sparte jeg visstnok 35.000,-;)

… ble litt utålmodig og var nødt til å finne fram de nye, fine posterene mine fra DESENIO. Og altså, det er noen som har skjønt det! For i denne nettbutikken kan man nå klikke hjem både postere og rammer på ett og samme sted. Genialt! Sikkert flere enn meg som har hatt “postere liggenede på rull” i månedsvis i vente på den perfekte rammen?

.

.

Ha en herlig søndag, fine dere!
Nå skal jeg og fortsette å male litt …
Gleder meg til å dele noen flere bilder.
KLEM
ANETTE

 

2 Comments
 • Marianne

  November 15, 2015 at 5:16 pm Reply

  Hei Anette! Så fint det blir hos deg! Forandring fryder:-) Jobber med å manne meg opp til å overtale mannen til å male stua blå..;-)

  Jeg forelsket meg helt i den klokka du har med på bildet. Blir veldig glad om du vil dele hvor den er fra:-)

  Fortsatt fin søndag!

  • ANETTESHUS

   November 15, 2015 at 8:12 pm Reply

   Hei, Marianne. Takk for koselig hilsen <3

   Ja, er den ikke fin!? Den er fra http://www.puik-art.com/shop/ , et firma som fronter unge, dyktige designere fra Nederland.

   ps. masse lykke til med overtalelsen! Det høres knallfint ut med blått :)
   KLEM
   ANETTE

Post a Comment