DAGEN-FØR-DAGEN …
Interior, decorating, inspiration, life.
7103
post-template-default,single,single-post,postid-7103,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

DAGEN-FØR-DAGEN …

FREDAG – dagen før den store dagen – var det party i Anettes hus!! Kjempe-koselig:) Men *puh* for en hektisk dag det var!! Jeg hadde jo tenkt til å knipse maaange bilder, men rakk ikke å plukke opp kameraet mer enn et par ganger;) Sorry, jenter!! For ikke bare skulle en passe på at ca. 50 gjester følte seg velkomne og fikk nok mat og drikke, men en skulle rekke å øve i kirken også – og pynte i kirken og festlokalet før kvelden var omme ...

Men det ble allikevel en vellykket kveld!! … selv om det begynte å dryppe litt ved 21-tiden – vi fikk heldigvis plass innendørs også;) En fryd å fylle huset med så mange glade, spente og forventningsfulle mennesker!!

FORBEREDELSER. Litt tidligere på dagen; Vi henger opp lysslyngene på leveggen … De lyste så koselig på kvelden. Stemningsskapende og flott:)

… noe av bordpynten; enkelt, men dekorativt. Litt vann i fine skåler og noen søte, små hvite blomster:) Ettersom bruden bare skal ha hvite blomster i sin brudebukett, er det selvfølgelig bare hvite blomster på fredagens festbord også;)

Leveggen måtte også stashes litt selv om den ikke er ferdigmalt;) Noen urtepotter og en krokrekke til diverse “kjøkkenting” er koselig, synes jeg ... Blomster i diverse “bøtter” og “spann” pynter opp langs muren.

Bryllupsgjestene ankommer. Grillspyd og hjemmelaget potetsalat ser ut til å falle i smak ...

... hos både små og store;)

Jeg vet mange er nysgjerrige og nok helst ville sett et glimt av hovedpersonen; bruden i hvit kjole!? Hi-hi;) Ok i morgen skal dere få bli med en liten tur inn i kirken ... Og kanskje dere vil se hvordan det gikk da jeg prøvde meg som bryllupsfotograf også?!

Ha en strålende ny uke, kjære alle sammen!! p.s. Takk for alle hyggelige hilsener – jeg setter såååå pris på alle sammen skulle så gjerne besøkt ALLE og skrevet noen ord … men så var det dette med tid da!! Håper å få til en bloggerunde i morgen;)

Klem klem

No Comments

Post a Comment