DAG 5 – KUN VANN!
Interior, decorating, inspiration, life.
8064
post-template-default,single,single-post,postid-8064,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

DAG 5 – KUN VANN!

I dag er det kun vann det går i! Jeg kjenner meg tom for energi, sliten og slapp … Kvalm er jeg også, og hoftene verker noe forferdelig! ”Sååå flott!” sier de som jobber her og smiler entusiastisk:) ”Jo, sykere du blir, jo bedre!! Da fungerer detoxen, vet du!!” Det er visstnok de giftige stoffene i all light-brusen jeg har drukket som er på vei ut av kroppen, det er derfor hoftene verker! Huff, aldri mer Cola light etter dette;)

Den eneste – men definitivt den mest effektive – motivasjonsfaktoren om dagen, er at man faktisk går ned i vekt:) Nesten 3 kilo på 4 dager er ikke dårlig vel!? Kanskje ikke så rart når vi ikke spiser – og trener 3 dager om dagen?! Skulle bare mangle, spør du meg;)

Ååå, så sulten! Jeg hadde gitt mye for litt mat nå … Foccacia er faktisk det jeg har meeest lyst på! Noe salt. Nybakt foccacia med olivenolje, rosmarin, oliven og masse salt!! Mmmm … det hadde vært noe, det! Jeg drømte til og med om foccacia i natt! Jeg var på restaurant i Spania og ble servert en hel langpanne med foccacia;) Gjett om jeg var fornøyd?!

Håper dere nyter sommeren, alle sammen?! Svar på spørmålene deres kommer i neste innlegg …

Klem

15 Comments
 • Olstad

  July 9, 2009 at 10:16 pm Reply

  Det så da lekkert ut maten på bilde. Men si meg en hel dag med bare vann?

  Imponerende.

  Hvor lenge skal du være borte. Håper du har det hyggelig og at dere har trivelig samvær selv om maten ikke er det beste:-)

 • Ocean showroom

  July 9, 2009 at 10:25 pm Reply

  Nei og nei, ikke akkurat noe luksusferie på deg….
  Men hva heter det; med vondt skal vondt fordrives…?!

  Håper morgendagen blir bedre enn i dag!

  -Lene-

 • Hege

  July 9, 2009 at 10:34 pm Reply

  Kjære Anette!
  Du er flink- stå på!
  Tenker på deg , klem Hege.

 • sigrid

  July 9, 2009 at 10:37 pm Reply

  oj høyrest vanskeleg ut
  og eg som akkurat har ete pannekaker..
  kanskje ei rensing ha vore på sin plass for meg også

  masse lykke til

 • Villa von Krogh

  July 9, 2009 at 11:03 pm Reply

  Ja du får kjørt deg nå skjønner jeg. :)
  Er litt misunnelig faktisk… Tro det eller ei.
  Har en artig utlodding hos meg nå. Du er hjertelig velkommen til å delta.
  Nyt oppholdet videre!
  Anine

 • lilleba

  July 9, 2009 at 11:05 pm Reply

  Ja, du !

  Nå starter matfobiene !!
  Jeg synes det høres vilt ut å gå ned så mye så fort.
  Det kommer da fort på igjen, det er ikke " en slags trøst" men fakta !

  Det er ikke for å lage reklame, men det eneste ene som har hjulpet meg med vekt, (og du skal vite, jeg har holdt på et helt liv ), er det velsignede vektklubb.no

  Var medlem noen måneder i fjor, og etterpå skeiet ut igjen.

  Nå har jeg et helt års medlemskap, og der ER billig ! Vekten er nå normalisert, og jeg går på vedlikeholdsprogrammet :) Har kontroll hver eneste dag ! Vel verd det.

  Det sies at etter 2 år, er vekten stabil ! Og da kan du programmet ut og inn :) Det skal sies at jeg kjenner deg ikke, og ikke hvorfor du gjennomgår dette, men jeg snakker bare fra det jeg har erfart selv :)

  Klem fra Lilleba

 • Vårt Hus

  July 9, 2009 at 11:25 pm Reply

  Stå på Anette- Du er superflink!
  Klem Yvonne

 • Lindas hus

  July 10, 2009 at 12:06 am Reply

  Heia Anette!!!Kjempe flink er du:O)Gleder meg til å høre mer i fra deg!!!Litt av et program dere skal gjennom!!Klem fra Linda

 • ralfefarfars paradis

  July 10, 2009 at 12:13 am Reply

  Jeg har faktisk spist foccacia i dag, masse- helt fersk med havsalt og oliven..til en god fiskesuppe! Det var mannen i huset som stod for maten;)
  Det er ikke rart kiloene renner av med et slikt program, det må jo være herlig!! Så light-brus er fy-fy..ja da vet jeg det. Lykke til med resten av oppholdet- får håpe at formen nå vil stige mot nye høyder!!!
  Såå spennende å følge med på vår modige islandsfarer;)

 • Mette-Mari

  July 10, 2009 at 12:18 am Reply

  Hei,
  Dette høres ikke godt ut…. kan tenke meg du drømmer om alt mulig av deilig mat, lykke til der oppe, kroppen må bare bruke litt tid til å venne seg til dette.
  Klem

 • små og store drømmer

  July 10, 2009 at 12:22 am Reply

  Kun vann?? Det er jo helt galskap..
  Men ja, det er nok en mening med det..
  Fortsatt masse lykke til hvertfall :)

 • Ingunn

  July 10, 2009 at 12:58 am Reply

  Så flink du her. Light brus ja. Det ga meg motivasjon for å drikke mer vann. Takk.

  Stå på videre.

  Varm klem fra ingunn :)

 • irina

  July 10, 2009 at 1:20 am Reply

  Heisann !! Så spennende det du er på , høres ut som det er noe for meg, Skal lese meg opp på det senere.
  men det var veldig hyggelig at du besøkte meg å la igjen kommentar hos meg ;)
  Vennlig hilsen Irina

 • Silje Mari

  July 10, 2009 at 2:05 am Reply

  du er superflink! Stå på!!!!

 • Nikki

  November 6, 2009 at 10:32 am Reply

  that's really a fantastic post ! ! added to my favourite blogs list..Pest control Austin

Post a Comment