ANTIKT FRANSK SKILT
Interior, decorating, inspiration, life.
6265
post-template-default,single,single-post,postid-6265,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ANTIKT FRANSK SKILT

Jeg måtte bare skyndte meg å hente kamera da jeg kom syklende hjem – etter endt vaffel/ pølse/brusselger-vakt på helgens fotballcup – og oppdaget at min kjære mann hadde rukket å stable både steinmur og henge opp mitt vakre franske, antikke skilt ved siden av vaskeromsdøra!!

Slike vakre blå emaljeskilt ser man overalt i Paris. Jeg er ikke så glad i å bruke fargen blå inne … Men her ute synes jeg det passet fint.Impasse Lacour. Jeg kan ikke fransk. Men tror kanskje Impasse betyr blindvei. Noen som vet?

p.s. Jeg måtte stoppe i skogskanten på vei hjem og plukke noen greiner av et tre med hvite blomster som duftet godt. Usikker på hva slags tre det var ...

Ha en fortsatt vidunderlig helg! I morgen har jeg ingen planer. Bare hageplaner;) For det blir visstnok nyyydelig vær!

Klem klem

p.s. Takk for supre tilbakemeldinger – kommentarer og mailforrige innlegg! SÅ glad jeg blir for å høre at en del “nølere” allikevel har bestemt seg for å delta på Glansdagen! Hurra! p.s. Det er fremdeles mange plasser igjen. Vi vil gjerne se dere alle sammen der!! Bli med!

Tags:
No Comments

Post a Comment