A.COLLECTION makeover / kjøkken
Interior, decorating, inspiration, life.
29253
post-template-default,single,single-post,postid-29253,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

A.COLLECTION makeover / kjøkken

3

 

Man skal aldri undervurde effekten av et par strøk maling! Jeg ELSKER å fornye med maling. Raskt og rimelig kan man fornye et hvert rom, med stor effekt :)

.

Tusen takk for alle fine bilder dere sender meg av spennende maleprosjekter og makeovers! Det er sååå gøy se!! Jeg har så lyst til å dele de med flere, så i dag starter jeg en liten “makoverserie” …

 

 

4

 

Først ut er LAILAs vakre kjøkken. Det er ikke helt ferdig ennå, men her får dere allikevel en liten smakebit;) Dører og skuffer er malt med SKYFRI HIMMEL. Skapdører har fått nye, nostalgiske porselensknotter. Fremdeles koselig og blått – men så mye lysere og freshere. Love it!

 

 

1 2

 alle bilder : House of Laila

 

Likte du den lille “blå forandringen”?

 

Ha en glad MANDAG!

20130601-194345.jpg

 

 

.

.

 

 

ps. du finner med info/flere bilder av anetteshus:thecollection her 

 

5 Comments
 • Bente

  June 24, 2013 at 3:37 pm Reply

  Så flott det ble! ELSKER fargen. Den skal testes på badet :)

  Takk for all inspirasjon!
  BENTE

 • Line

  June 24, 2013 at 4:51 pm Reply

  Det ble kjempe lekkert. Har planer selv om å male kjøkken innredningen.. I hvit eller lys grå. – dette ga inspirasjon :-)

 • Monica

  June 24, 2013 at 7:02 pm Reply

  Kjempefin makeover :-) Synes farger er skummelt, og liker det hvite veldig godt ;-) Skal gjøre en liten makeover selv. Soverommet skal gå fra en kjip cafe latte farge (fra gammelt av) til nydelig matt hvit. Gleder meg til å sette igang.

  Håper du får en flott kveld. Fin blogg du har :)
  Klem fra Monica.

 • Laila

  June 24, 2013 at 8:36 pm Reply

  Denne nydelige blåfargen så jeg første gang i et innlegg fra hyttebladet deres. Jeg falt falt for den med en gang! Så planen med å kun male skapene i samme farge ble gjort om til å bytte farge på hele kjøkkenet.. Og jeg har ikke angret et sekund!! Skyfrihimmel gir kjøkkenet et “rent” og samtidig et koselig “gammeldags” preg..
  Super fornøyd!
  Stor klem Laila

 • Laila

  June 24, 2013 at 9:46 pm Reply

  Denne nydelige blåfargen så jeg første gang i et innlegg fra hyttebadet deres. Jeg falt for den med en gang! Så planen med å kun male skapene i samme farge ble gjort om til å bytte farge på hele kjøkkenet .. Og jeg har ikke angret et sekund!! Skyfrihimmel gir kjøkkenet et “rent” og samtidig et koselig”gammeldags” preg..
  Super fornøyd!
  Stor klem Laila

Post a Comment