ANETTESHUS ELSKER; HVIIT JUL
Interior, decorating, inspiration, life.
1897
post-template-default,single,single-post,postid-1897,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ANETTESHUS ELSKER; HVIIT JUL

 

Som jeg har sagt mange ganger tidligere; jeg synes hviit er en unik nettbutikk med mange særegne og spennende varer. Jeg tar ofte turen innom når jeg er på jakt etter noe helt spesielt! Linda gav meg en litt særegen oppgave i forkant av torsdagens bloggtreff også. Jeg skulle få “tagge” noen av mine hviit-favoritter i showrommet, som en hyggelig anbefaling eller et slags “vink”, før kveldens gjester ankom. Jeg laget “Anetteshus elsker”-bilde i Photoshop – og hviit-mannen printet ut fin-fine kort!!

 

Men jeg tror kanskje disse Anetteshus-taggene ble mer til forvirring enn til nytte;) Fiiine Linda er nemlig, om mulig, enda flinkere enn Kjersti til å gestikulere/sjonglere når hun blir ivrig – og glemte å fortelle om tagsene før hun sendte bloggdamene ned for å shoppe. “Har Anetteshus også begynt å selge varer? Er Anetteshus en av eierne av hviit? Har Anetteshus holdt av varer? Er det ikke lov å putte varer som det står Anetteshus på i kurven?!” Hihi. Forvirringen var altså komplett. Og Anetteshus-damen framsto vel som litt småfrekk, ettersom hun hadde kommet ekstra tidlig for å holde av varer til seg selv;))

 

Uansett; her er noen få av mine hviit-favoritter …

 

 

h-jul5

 LETTERPRESS CHRISTMAS – dekorative og fine bokstaver!

h-jul1

DAY PERGOLA putetrekk – med blå eller svarte striper! LOVE:)

p.s. mix med denne puten

 

h-jul3

 TINE K HOME – nydelige håndlagede vaser! Finnes i flere størresler.

 

h-jul2

TINE Ks XL-kurver er super-flotte! Du får kjøpt XS-utgaven i nettbutikken …

men apropos XL, ta en titt på Lampeskjermen XL med striper! LOOOVE:)

 

h-jul4b

Og noe rødt, nå som det snart er jul; Hva med en vintage LOUIS POULSEN?

(jeg har den samme lampa over kjøkkenbordet mitt;)

 

h-jul6

CINNAMON LANTERN i kaneltre! Dufter nyyydelig av jul!!

 

 

… flere spennende varer finner du HER:)

 

Ha en fin ny uke, kjære lesere!!

 

 

signatur

No Comments

Post a Comment