ALT ER SYKT FLAUT OM DAGEN!
Interior, decorating, inspiration, life.
48901
post-template-default,single,single-post,postid-48901,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ALT ER SYKT FLAUT OM DAGEN!

konfirmasjon

via

 

Hei. Påskeferien ble visst litt ekstra lang. Det er mye som skjer her hos oss om dagen. Mellombror har bursdag denne helgen, eldstemann skal konfirmeres i april og Mini er, som alltid, i full fart ned i en skuff, inn i et skap eller under et møbel. Kaos med andre ord! Men det er heldigvis en herlig form for kaos. Jeg er så takknemlig for de fine gutta mine!

 

… akkurat nå er det planlegging av borddekorasjoner og pynting av konfirmasjonslokale som tar opp mye av hjernekapasiteten. Og dét er jammen ikke så lett. Det må jo ikke bli for søtt og feminint. Og det at alt er ‘syyykt flaut om dagen’, gjør det jo heller ikke noe enklere akkurat! Planen så langt er å vise gamle bilder og videoer på lerret, mye grønt, litt sort, grått og hvitt, grafiske elementer og grove teksturer på tekstiler og sånn … og jammen tror jeg jeg må leie en sag! For jeg fikk plutselig en ide om at små stubber av bjørketrær i ulike høyder til blomster og lys må bli fin-fint :)

 

 

Ps. Blir superglad for tips og råd!
Nyt helgen, fine dere!
KLEM
ANETTE

10 Comments
 • MissMette

  April 2, 2016 at 11:36 am Reply

  Så stubber til pynt er stilig & bordkort med noe grønt på er en veldig kul ide ? Å, dette gleder jeg meg til å se – blir garantert utrolig stilig ? Ønsker deg en fortsatt fin lørdag og helg ?

  • ANETTESHUS

   April 2, 2016 at 6:48 pm Reply

   Tusen takk, Mette <3 Ja, håper det blir bra til slutt! Begynner å bli litt småtresset, det er så mye som må på plass ;))

   Fortsatt fin lørdag til deg også!

   STOR KLEM :)

 • MissMette

  April 2, 2016 at 11:39 am Reply

  Skulle stå: små stubber ??

  • ANETTESHUS

   April 2, 2016 at 6:47 pm Reply

   :)

 • Anne

  April 2, 2016 at 6:39 pm Reply

  Vi brukte fotball- og skipokaler til å ha blomster i . Ble litt personlig og ikke for feminint ?. Lykke til

  • ANETTESHUS

   April 2, 2016 at 6:47 pm Reply

   Tusen takk for tips, Anne. Det var en god ide! Jeg får lete litt og se om jeg finner noen gamle pokaler … eller andre gjenstander som vekker gode minner :)

   Fortsatt fin helg!
   KLEM
   ANETTE

 • Trine Woxen-Heddeland

  April 3, 2016 at 8:23 pm Reply

  Jeg er i samme situasjon selv, her er det yngstemann som skal konfirmeres. Jeg har hatt enkle bord tidligere, naturfarget linduk, enkle telysestaker, stemorsblomster i blåtoner satt i Bloomingville syltetøyglass (med jord). Blir noe lignende nå, men med hvite duker. Invitasjon var enkel med en olivenkrans som illustrasjon. Skal bruke samme på bordkort. Kanskje noen bjørkekvister på bordet. Ikke helt sikker enda … Her er konfirmanten på vakt hver gang jeg knipser bilde, tror at skal brukes i konfirmasjonen ??? Igår ble dressen kjøpt inn så nå kunne jeg krysse av et punkt til på lista ☺Lykke til med forberedelsene! Trine

 • Luisa Fernanda del Mar

  April 5, 2016 at 7:39 am Reply

  Det blir sikkert kjempefint, og tøft da :)
  Jeg elsker å bruke elementer fra naturen, stubber er jo så lekkert til så mangt.

 • Lisa Marie

  April 7, 2016 at 10:56 pm Reply

  Så artig, her drar jeg ut et gammelt blad fra 2011 hvem andre enn du tipser der. Husker du hva? Hint: tø****stokk, hihi:)
  Klems:)
  Ps min andre kommentar i dag….slettes ikke værst;)

 • Karol

  April 8, 2016 at 9:22 pm Reply

  enkle løsningene er de beste. Super ide av bjørk.

Post a Comment