A SONG FOR YOU …
Interior, decorating, inspiration, life.
6833
post-template-default,single,single-post,postid-6833,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

A SONG FOR YOU …

Hmmm … Hvor mange av leserne mine trykker på den lille PLAY-knappen for å høre på stemningfull julemusikk i juleinnleggene mine?! Jeg var litt nysgjerrig og laget en meningsmåling;) 265 stk. har deltatt, og her er resultatet: 59% trykker ALLTID eller AV OG TIL på Play-knappen . 41% trykker ALDRI på Play-knappen.

Må innrømme at jeg synes det var skuffende mange som ikke trykket på Play-knappen ... Men det er jo ikke sikkert alle er som meg; jeg må ha min faste dose med “musikk-medisin” hver dag, jeg;) Dessuten, i disse juletider, blir det definitivt ingen julestemning uten god julemusikk!! Men musikksmak er jo så individuelt. Det jeg liker, behøver nødvendigvis ikke du å like;) Dessuten er det jo ikke sikkert at du alltid befinner deg på et sted hvor det “passer seg å trykke på Play-knappen?! ... hvis en sitter og leser bloggen i smug på jobben f.eks. *smiler*


TIPS; Ønsker du å vite navnet på sangen/artisten du hører?! Høyreklikk på Playknappen og velg ‘Watch on YouTube’. Du kan også klikke på bildet (over) eller HER for å komme til alle innlegg med musikk (Innlegg med musikk er samlet under èn label; Music)
Dagens julesang; Stevie Wonder igjen; ‘A warm little home on the hill’ ekte amerikansk juleidyll;) Jeg elsker Stevie Wonders gamle, klassiske juleplate fra 1967!

Ha en strålende tirsdag!! I dag skal jeg prøve å få gjort unna de siste julegavene;)

Klem klem

No Comments

Post a Comment