6 // IT’s IN THE DETAILS
Interior, decorating, inspiration, life.
44075
post-template-default,single,single-post,postid-44075,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

6 // IT’s IN THE DETAILS

 

 

anetteshus-sensommer-02593

 

Først; tusen takk for mange koselige tilbakemeldinger på utestua vår. Jeg har dessverre ingen tegninger, for den ble bygget på frihånd. Vi hadde en ide om hvor stor vi ønsket at den skulle være, så vi tok utgangspunkt i gulvarealet. Med vinduene (som er 180x180cm) bygget vi en glassvegg, og så ble resten til etter ‘veien blir til mens man går’-prinsippet. Men spør i vei hvis dere har spørsmål, så skal jeg svare så godt jeg kan.

 

anetteshus-outdoor-space-02410

 

… og så en liten oppdatering. Utestua er endelig malt to strøk innvendig. Og tørre vegger = finishing touches. Les: veggene var fremdeles litt “seige”da jeg begynte å henge opp knaggrekker, men litt ekstra “lim” kan ikke skade ;))

 

anetteshus-outdoor-space-02425

 

Hvite knaggrekker, Kubbis fra Ikea.
Stråhattene er gamle.
Knaggrekker i bambus, sort stol og veske i siv er fra Ikeas Nipprig-kolleksjon.
Planteoppheng i makrame fra Alle tiders hjem.
Lampe fra Clas Olsson.

.

.
anetteshus-outdoor-space-02444

.

… det gjenstår å legge taksten, som dere ser. Og leveggen, som ligger på bakken, skal flyttes. Greit å ha noe å gjøre på gråværsdager ;) Men i dag skinner endelig sola, så vi er straks på vei til bryggekos på hytta.

.

.

Ha en herlig sommerdag!
KLEM
ANETTE

.

7 Comments

Post a Comment