4 DAYS TO GO !
Interior, decorating, inspiration, life.
20093
post-template-default,single,single-post,postid-20093,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

4 DAYS TO GO !

 

Hektiske dager ! Det er jammen en del som skal forberedes … selv om det er lite som skal pakkes ;) Så LITE som mulig (man vil helst ha mye plass i kofferten når den skal pakkes igjen etter 14 dager;) Brunost, makrell i tomat, rød saus og diverse ‘norske godsaker’ er imidlertid handlet inn til familien som skal feire jul på Beijingvis i år også;) Visum er i boks, lister er laget og 100 steder er krysset av på kartet. Og de her hjemme har fått de siste instruksene med tanke på hva som skal skje i heimen; ny, grønn vegg og kakkelovn er på vei inn i stua. O, lykke !! Det blir jammen litt spennende å komme hjem igjen også ;)

.

anetteshus-beijing-3
Dette blir et eventyr !! Vi gleder oss veldig! … spesielt eldstemann, som regner med at han kommer til å få verdens kuleste 11-års dag;)

 

Ønsker dere alle sammen en fortsatt super kveld !
ps. har du noen gode reisetips å dele ?

 

4 Comments
 • Elisabeths Borg

  September 26, 2012 at 9:20 pm Reply

  Det hørtes da veldig spennende ut både reisen og planen for heimen. ÅÅ sa du kakkelovn, det er min drøm. Vi hadde planer om å ha det i kjellerstuen, men fant ut at det ble litt for sløseri da vi ikke trengte det pga varmen kun for øyets glede.

  • ANETTESHUS

   September 27, 2012 at 11:47 am Reply

   Hei, Elisabeth ! Ja, ENDELIG har vi bestilt kakkelovn (fra søta bror;)) Har drømt om en slik ovn siden jeg var lita (jeg tuller ikke;) Så det er STOR stas !
   Deler masse bilder etter hvert !!

   STOR KLEM

 • Merete

  September 26, 2012 at 10:22 pm Reply

  Hei:)
  Dette høres helt herlig ut:)
  For en spennende og opplevelsesrik reise dere legger ut på:)
  Samtidig spennende og nye prosjekter i heimen:)

  Blir kos å se alt sammen:)
  Klem Merete

  • ANETTESHUS

   September 27, 2012 at 11:46 am Reply

   Å, ja ! Nå gleder vi oss veldig !! Det skal bli så trivelig å besøke familie i Kina <3
   Tusen takk for koselig hilsen, Merete !!

   STOR KLEM

Post a Comment