2 MÅNEDER IGJEN TIL JULAFTEN
Interior, decorating, inspiration, life.
32459
post-template-default,single,single-post,postid-32459,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

2 MÅNEDER IGJEN TIL JULAFTEN

31085108679e2d1a505727aefe406d78foto:anetteshus

 

 

24.oktober. Hurra! Bare 2 måneder igjen til jul. Jeg kan nesten ikke vente til adventstid og koselige juleforberedelser (som jo er det beste med hele julen) Jepp, juleentusiast *smiler* Det skjer masse spennende, trivelig og sosialt både i november og desember. Det gledes!

 

Gleder du deg til jul?

SIGNATUR

 

Tags:
13 Comments
 • Her i Roa

  October 24, 2013 at 9:25 pm Reply

  Om jeg gleder meg til jul? OM jeg gleder meg til jul!!? JAAAAAAA, SOM jeg gleder meg til adeventstid og jul! Fiiineste tida på året! ♥

  Tuuuuusen takk for SÅ koselig kommentar hos meg, setter STOR pris på det! ☺

  Klem klem Monica

  • ANETTESHUS

   October 24, 2013 at 10:32 pm Reply

   Hihi :) Da er vi to, ja! Elsker julen!
   Takk for koselig kommentar, Monica!

   Ha en fin ukeslutt!
   STOR KLEM

 • tre engler interiør

  October 24, 2013 at 9:25 pm Reply

  Så herlig bilde:)
  Ja, nå går det jammen fort….
  Får liksom ikke tenkt så mye på det om dagene, blir oppussing av et gammelt hus på meg i mange måneder fremover…..så blir lite tid til forberedelser men får ta det igjen neste år:)
  Sov godt
  Klem Merete

 • Refleksjon på livsvegen

  October 24, 2013 at 10:12 pm Reply

  Jul ja! Laga akkurat eit innlegg om Jul om 2 mnd eg også.
  Juleførebuing er kjekt det, berre det ikkje vert stress..

  Og mest gler eg meg til at storebror kjem heim frå Trondheim.

  God natt klem

  • ANETTESHUS

   October 24, 2013 at 10:35 pm Reply

   Fint og tankevekkende innlegg, Sigrid. Så enig med deg – julen er først og familietid.

   God natt, ja ;)
   Ha en fin ukeslutt!
   STOR KLEM

 • Solveig

  October 25, 2013 at 5:32 am Reply

  Julen for tror det er to eller kanskje tre år siden, det var da jeg oppdaget bloggen din. Blir alltid ekstra glad og inspirert av bloggen din om julen . Er nok også fordi jeg elsker julen. Stor klem Solveig og god helg

  • ANETTESHUS

   October 25, 2013 at 7:20 am Reply

   Hei, Solveig! Så koselig å høre <3 Ja, det er noe spesielt med julen. Elske å gjøre det ekstra trivelig rindt meg (og mine) denne tiden før jul!

   Ha en strålende helg!
   Tusen takk for koselig hilsen <3
   STOR KLEM

 • Bella

  October 25, 2013 at 8:07 am Reply

  Jeg også elsker julen!! :) Har allerede begynnt på julegavene, og sett for meg hvordan jeg skal pynte i nyhuset. ;) Nydelig bilde og fin blogg! Legger deg til på blogglista mi! For hit kommer jeg igjen.
  Ønsker deg en fin helg!

  • ANETTESHUS

   October 25, 2013 at 8:17 am Reply

   Hei, Bella. Takk for besøket og veldig koselig hilsen <3 Ja, kanskje ikke så rart vi interiørfantaster elsker julen :)

   Ha en strålende helg!
   Og velkommen tilbake!
   STOR KLEM
   anette

 • Lisa Marie

  October 26, 2013 at 10:00 am Reply

  Å så jeg gleder meg til flere julete innlegg :) Jeg er allerede godt igang i hodet, selv om det ofte blir som i fjor, adventstaken har fast plass der å maileg nissene skal sitte der osv… men venter trofast til 1 advent før noe får komme frem! Jeg fant forresten et gammelt boligdrøm blad der du er med, så gøy å se! Alltid gøy å “tørrtrene” på julefronten med å lese gamle juleblader :)

  God helg :)

  • ANETTESHUS

   October 27, 2013 at 10:58 am Reply

   Hei, Lisa Marie! Takk for koselig hilsen <3 Jeg er også god til å “tørrtrene” *ler* Så gøy at jeg dukket opp i et gammelt juleblad :) Det må være lenge siden ?!

   Ha en deilig søndag!
   STOR KLEM
   ANETTE

   • Lisa Marie

    October 28, 2013 at 11:55 am Reply

    Ja det har jo gått noen år allerede, Boligdrøm desember 2010 :) Veldig koselig å finne fram juleblader :)

    Lisa Marie

    • ANETTESHUS

     October 28, 2013 at 2:39 pm Reply

     Aha! Selvfølgelig ;) Første Boligdrøm i salg, det. En stund siden, ja!

     Ha en fin, ny uke!
     STOR KLEM

Post a Comment