10-ÅRSJUBILEUM!!
Interior, decorating, inspiration, life.
48132
post-template-default,single,single-post,postid-48132,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

10-ÅRSJUBILEUM!!

19

.

Hei! God onsdag kveld, fine dere!

… bloggen vært en liten tur på sykestua, som kanskje noen har oppdaget. .. etter en serverfeil hos webhost hvor sletting av filer og diverse kjipe greier var en del av pakka;) Heldigvis var det ingen hacker med onde hensikter (denne gangen;) Så puh! Her er vi tilbake, bloggen min og jeg. Det er rart, men man får nesten litt panikk. Tenk om 10 år med bilder og gode minner plutselig skulle forsvinne! Dette er på mange måter blitt en slags dagbok, dette. Et sted man samler bygge- og oppussingsprosjekter, inspirasjon, reiser, fine opplevelser og gode minner. Tenk, bloggen fyller 10 år nå i mars!? Hjelpe meg, er det virkelig så lenge siden jeg begynte de første byggeforberedelsene? Man visste jo knapt hva en blogg var, husker jeg. At man skulle få lesere og at fine folk der ute skulle følge med og interessere seg for byggeprosessen vår, det hadde man i alle fall ingen anelse om. For en fin reise det har vært …

10-årsjubileumet skal jammen feires litt! Jeg gleder meg til å mimre litt sammen med dere. Jeg planlegger noen tilbakeblikk, et gjensyn med gamle, gode interiørbloggere (fra den tiden alle kjente alle og det knapt var en liten håndfull av oss;) og det blir helt sikkert en og annen giveaway!

 

2017151413 1 2via

.

De vakre inspirasjonsbildene i dagens innlegg er fra en gammel, nyrestaurert gård i Sverige. Les mer om den her!

.

PS! Kom gjerne med ønsker og innspill – Hva hadde det vært gøy å mimre litt om?
KLEM
ANETTE

Tags:
9 Comments
 • Fru R.

  February 10, 2016 at 9:07 pm Reply

  Hei Anette. Ja jeg følger med deg fortsatt. Fikk nesten panikk jeg og når du trodde at bloggen var hacket. Du har vært til stor inspirasjon for meg . Koser meg veldig med bloggen din. De gode gamle interiørbloggene, glede meg og til å mimra litt. Klem fra Mette

  • ANETTESHUS

   February 11, 2016 at 2:38 pm Reply

   Hihi. Takk, søte!1 <3 Så koselig å høre. Jeg setter veldig pris på at du titter innom så ofte, og ekstra koselig er det når du skriver en liten hilsen, da vet jeg jo at du har vært på besøk ;)

   Ja, ikke sant .. gleder meg til å mimre litt sammen med den gamle, gode gjengen ;))
   Ha en fortsatt fin dag!
   KLEM
   ANETTE

 • Jane

  February 11, 2016 at 2:18 pm Reply

  Har da fulgt bloggen din med litt pauser i 10 år da! Så moro ?
  Kom gjerne med mimring, er moro å se tilbake til all inspirasjonen du har gitt og ikke minst hvordan bloggen har endret seg ☺
  Har spurt om den gamle døren før og må spørre igjen, hvilken farge hadde du på den?
  Og nå skal jeg se gjennom innleggene med maling av kjøkkenet for å hente inspirasjon og motivasjon til å begynne der ? Har en drøm å rekke det før det kommer en liten i hus ;)
  Ha en fin dag
  Jane

  • ANETTESHUS

   February 11, 2016 at 3:28 pm Reply

   Hei, Janne. Så koselig at du har fulgt bloggen så lenge!! :) De gamle, gode leserne mine har en helt spesiell plass i hjertet mitt <3 Ja, gleder meg til å mimre litt. Skal bli gøy med gjernsyn med gamle bilder og prosjekter, og ikke minst å ta en prat med “godgjengen” som blogget om interiør in the early beginning! ;))

   Er det ytterdøren du mener tro? Jeg har lett etter fargen, trodde jeg hadde det nedskrevet et sted, men finner det ikke! Tror jeg har en liten prøveboks med fargen et sted, skal se om jeg finner den!
   Hurra, så gøy med maling av kjøkken!! Husk å sende meg noen bilder da. Det hadde vært så gøy å se!! Eller tag bildene med #anetteshusthecollection

   Fortsatt fin dag!!
   Og velkommen tilbake :)
   KLEM
   ANETTE

 • Luisa Fernanda del Mar

  February 11, 2016 at 8:31 pm Reply

  Hurra for 10 år! Så spennende og gøy :)
  Gleder meg til flere år med inspirasjon!

 • Jane

  February 12, 2016 at 9:51 pm Reply

  Nei ikkeytterdøren men den fine gamle dobbeldøren du har inn til stuen (tror jeg) i mørk grå :)
  Ha en fin helg ☺

  • ANETTESHUS

   February 15, 2016 at 10:08 am Reply

   Aha! ;)) fargen heter anetteshus:sommerdrømmer. du finner den i alle Fargerikebutikker :)

  • ANETTESHUS

   February 15, 2016 at 10:08 am Reply

   …. du finner FRkode og mer info på bloggen. Søk på anetteshus the collection, eller klikk på knappen til høyre i sidekolonnen :))

 • Glassveranda

  March 11, 2016 at 3:46 pm Reply

  Gratulerer SÅÅ mye med 10-årsjubileum Anette!!! Juhuuu! Det har vært en virkelig spennende reise, og veldig gøy å følge med på alt du har funnet på i løpet av disse årene! …apropos det… det er da enda godt at det bare er bloggene og ungene våre som drar på årene, og ikke vi! ;))) Gleder meg til fortsettelsen!
  Ønsker deg og dine en riktig fin helg! :0)
  Stor klem fra Ann på Glassveranda.

Post a Comment