YOU MAKE ME SUPER HAPPY
Interior, decorating, inspiration, life.
30660
post-template-default,single,single-post,postid-30660,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

YOU MAKE ME SUPER HAPPY

lovely-words-happy

 

 

glad jeg blir for at dere har lyst til å titte innom den lille bloggen min av og til. Og at 10 000 nå følger anetteshus på instagram er jo helt fantastisk! Jeg blir både glad og rørt på en gang, jeg. Tusen takk, fine dere, for alle besøk, trivelige hilsener og kommentarer. Og takk for at dere inspirerer meg! Dette er verdens beste hobby :)

 

Treffer jeg deg på instagram tro? Du finner meg under brukernavnet ‘anetteshus’

 

Ha en fortsatt SUPER kveld!
mange go’klemmer

SIGNATUR

Tags:
3 Comments
 • Tre Engler Interiør

  August 19, 2013 at 6:36 pm Reply

  Så kjempe morsomt medspiller mange følgene:)
  Vel fortjent:)
  Ha en herlig uke
  Klem Merete

 • Hanne Aarethun

  August 20, 2013 at 10:04 am Reply

  Hei !

  Så klart vi vil følge deg ! Du var en av de første bloggene jeg begynte å følge for flere år siden, og jeg er fortsatt like forelsket (og en smule misunnelig) i kjøkkenet ditt !!

  Leter deg straks opp på instagram, så mange følgere har du fortjent !

  Klem, Hanne :)

  • ANETTESHUS

   August 20, 2013 at 1:12 pm Reply

   Hei, Anne! Tusen takk for kjempekoselig hilsen <3 … og vet du; jeg ELSKER mine gamle, gode, trofaste lesere!!

   ha en strålende dag !
   sees på ig?

   KLEM Anette

Post a Comment