ANETTESHUS.COM | WORK OF ART
28356
single,single-post,postid-28356,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.2,vc_responsive
anetteshus--3

WORK OF ART

anetteshus--3 anetteshus-

HELLE foran Royal Copenhagen, København – iPhone/anetteshus

.

Etter å ha skrevet litt om vakkert porselen i går, ble jeg sittende å bla i iPhonebilder fra Københavnsturen … Besøket på Royal Copenagen i København var virkelig inspirerende! Ikke minst på grunn av fantastiske ROYAL SMUSHI CAFE som lå vegg i vegg med showroomet. Mmmm (anbefaler deg på det varmeste en tur innom hvis du skal besøke København i våres :)

 

 

anetteshus--4

 

.

… men mest imponerende var det å se hvordan det berømte, klassiske serviset ble til. Tenk at alt blir malt for hånd!? Du finner kunstnerens “bølgede signatur” under hver lille kopp og asjett – ta en titt hvis du er så heldig å ha vakkert Royal Copenhagen-porselen i skapet:)

.

.

Nå skal det strykes skjorter og bakes marengsbunn til morgendagens store feiring:) Hurra! Er du godt i gang med forberedelsene ?

SIGNATUR

 

 

 

2Comments

  • Helle / 16 May 2013 7:39

    Takk for en fantastisk hyggelig tur!!

  • Heidi * Fru Fly / 16 May 2013 8:31

    Aldeles nydelig! Jeg visste ikke at alt ble malt for hånd, fascinerende! Ha en herlig 17.mai med familien, søte du! Klem

Leave a Comment

SPONSORS: