VINN GULV TIL KR 25.000,-
Interior, decorating, inspiration, life.
3652
post-template-default,single,single-post,postid-3652,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

VINN GULV TIL KR 25.000,-

 

GULVSPESIALISTENer ny, fin annonsør hos Anettshus.com. Det er selvfølgelig stas –  fordi her finner du mange usedvanlig nydelige gulv! Men ekstra gøy er det i dag å kunne få tipse dere om helgens giveaway!  Tar du turen innom en av Gulvspesialistens butikker i Oslo, Bergen eller Stavanger denne helgen kan du nemlig gjøre et kjempekupp! Alle som besøker butikkene fredag, lørdag eller søndag 16.-18. mars, er med i trekningen av et gulv til en verdi av 25 000 kr!

 Det trekkes én vinner pr butikk. Åpningstider: Fredag 16.03: 09-17. Lørdag 17.03: 10-15. Søndag 18.03: 10-15.

 

p.s. I hele marsmåned får du også gulvbonus hos Gulvspesialisten. Det betyr at om du f.eks. kjøper 60 m² parkett, betaler du kun for 50 m². Les mer her

 

Solidfloors Vintage kolleksjon har nå blitt utvidet med flere nyheter. Særlig det nye Vintage Oregon gulvet skiller seg ut med sine grålige fargetoner, samtidig som gulvet setter et lett og ledig preg på interiøret. Alle gulv i Vintage serien har røffe og slitte overflatebehandlinger. Trestruktur og kvistgjør at naturen bringes rett inn i hjemmet.

 

En annen Solidfloor kolleksjon er den elegante New Classics serien. Her finner du  fire nye kvadratiske mønstergulv: Berkeley, Yale, St. Andrews og Inverness. Gulvene har hver sine særegne fargespekter, og alle har fargetoner som gir et klassisk og eldet uttrykk.

 

 

Ha en strålende mandag!

 

 

* Gulvspesialisten er en kjede bestående av tre inspirerende butikker i Oslo, Bergen og Stavanger. I 2010 valgte de å gå bort fra trelast og byggevarehandel, og har siden fokusert 100 % på å levere markedets flotteste gulv. Derfor kan vi tilby gulv i en bred variasjon av mønster, overflater og fargetoner.

2 Comments
 • Laila

  March 12, 2012 at 10:39 am Reply

  Hei Anette. Takk for en nydelig blogg! Alltid inspirerende å titte innom deg ,-)
  Lurte på hvor du har fått tak i det nydelige stettefatet i tre.
  Laila.

 • Lillian

  March 12, 2012 at 10:00 pm Reply

  Så moro! Vi skal ha ny parkett, og skal definitivt ta oss en tur til gulvspesialisten i stavanger i helgen :)

Post a Comment