VIELSEN
Interior, decorating, inspiration, life.
7099
post-template-default,single,single-post,postid-7099,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

VIELSEN

[youtube width=600 height=25]dvvCCF_av8o[/youtube]

.

LØRDAG. Vi våkner opp til regn som trommer lett og taktfast mot ruten. Men både soldans og Fader Vår må ha funket, for i god tid før vi reiser til kirken har de sorte skyene forsvunnet og solen titter til og med litt frem mellom skylagene (Tusen takk, jenter;) Brudeparet valgte Rolf Løvlands Celebration som “brudemarsj”, den spilles når bruden kommer inn i kirken – en helt nyyydelig!! Jeg gråt som en foss første gang jeg hørte den, et par dager tidligere hjemme i stua, sånn sett følte jeg nesten at jeg var litt psykisk “forberedt” på at begivenheten i kirken kom til å bli ubeskrivelig vakker og helt spesiell … Og det ble den! (jeg gråt som en foss allikevel selvfølgelig;) Hele vielsen var fantastisk! Et minne for livet!!!

.

Brudgommen – spent og litt skjelven på hånda …

Nå må dørene lukkes. Bruden kommer snart!!

Brudens to nevøer, og brudesvenner, gjør seg klare. Litt preget av stundens alvor.

De får hver sin lille kurv med hvite roseblader …

Og så plutselig åpnes de ytterste kirkedørene, og samtidig med sola kommer dagens hovedperson inn; bruden – strålende vakker, som en engel i sin nyyydelige kjole!!

Så lykkelig – så glad – så spent!! Verdens vakreste!

Fiolinisten, en venn av brudeparet.

Og bandet. Så dyktige! Man behøver ikke å booke bryllupsband når alle gjestene er så vanvittig gode til å spille og synge ...

De innerste kirkedørene åpnes to ganger. Først kommer brudesvennende, de kaster hvite roseblader. , til drønnende trommer og fioliners klang, åpnes dørene på nytt. En stolt far leder bruden ned midtgangen akkompagnert av alldeles nydelige toner ... Intet øye er tørt;)

Vakker, tåredryppende sang *puh*

Tre kjekke karer. Brudgommen og hans to forlovere.

Brudgommens søster leser noen fine ord om kjærlighet. Jeg leste også i kirken – men som vanlig er det jeg som står for fotograferingen så noe bilde av meg har jeg ikke;) (Sigrunn, du får maile meg noen av dine bilder;)

Torstein, brudgommens forlover, synger så flott at en må hive litt etter pusten for å få “hentet seg inn igjen” :)

Og skjønne Kine. Synger så kirketaket løfter seg!

Flere av brudens og brudgommens herlige venner. Sangen i kirken er sååå vakker. Vielsen oppleves på sett og vis også som en konsert – en veldig vakker, følelsesladet og hjertevarm “konsert”

Så skal de giftes;) Løfteavleggelse.

Og ringpåsettelse.

Så lykkelige!

For et par!!

Så blir de stående, disse tre: tro, håp og kjærlighet
Men størst blant dem er kjærligheten
Bibelen
No Comments

Post a Comment