Anettes hus: Christmas, My Living Room, Old treasures, Second hand style, Shopping

V I N T A G E S H O P P I N G

 

Dere som kjenner meg / har lest bloggen min en stund, vet at jeg ikke kunne finne på å kjøpe med meg hjem franske kirkestaker, madonnaer, giner, englevinger eller andre ting med fjær – eller krone på hode;)) Det er vakkert og dekorativt! Men det er bare ikke “meg” – og ville heller ikke tatt seg fint ut hjemme hos meg. En gammel hatteblokk deimot ? O-lykke :) hihi.

Jeg ELSKER gamle ting med sjel og historie … Og det var bare helt vidunderlig å vandre rundt i Ninas eget vintageparadis i Ängelholm! Hva denne damen klarer å finne av gamle, unike skatter!? Man måtte gå flere runder for å få med seg alt; åpne skuffer og skap – sette seg på huk – titte i høyden … Ja, det var selvsagt nesten umulig å bestemme seg. Hyller på hyller med gammelt, hvitt porselen (latteskåler , kakefat, skjærebrett, boller og terriner) fikk mitt hjerte til å banke ekstra fort!

 

 

Jeg ble til slutt veldig fornøyd med min “skattekiste” av en pose; unike og flotte ting som jeg allerede er blitt glad i ; Stor bakebolle med tut / gammel hatteblokk (favoritt! – så enkel og fin i formen) / latteskåler / fransk plakat med vakre tegninger og fonter / gamle, dekorative pensler / “juletrelysholdere” #unpacking

 

Fant du noe du likte ?
Nina har nettbutikk også; vintagebynina

 

Ha en super ny uke !