Anettes hus: Christmas My Living Room Old treasures Second hand style Shopping

V I N T A G E S H O P P I N G

October 29, 2012

 

Dere som kjenner meg / har lest bloggen min en stund, vet at jeg ikke kunne finne på å kjøpe med meg hjem franske kirkestaker, madonnaer, giner, englevinger eller andre ting med fjær – eller krone på hode;)) Det er vakkert og dekorativt! Men det er bare ikke “meg” – og ville heller ikke tatt seg fint ut hjemme hos meg. En gammel hatteblokk deimot ? O-lykke :) hihi.

Jeg ELSKER gamle ting med sjel og historie … Og det var bare helt vidunderlig å vandre rundt i Ninas eget vintageparadis i Ängelholm! Hva denne damen klarer å finne av gamle, unike skatter!? Man måtte gå flere runder for å få med seg alt; åpne skuffer og skap – sette seg på huk – titte i høyden … Ja, det var selvsagt nesten umulig å bestemme seg. Hyller på hyller med gammelt, hvitt porselen (latteskåler , kakefat, skjærebrett, boller og terriner) fikk mitt hjerte til å banke ekstra fort!

 

 

Jeg ble til slutt veldig fornøyd med min “skattekiste” av en pose; unike og flotte ting som jeg allerede er blitt glad i ; Stor bakebolle med tut / gammel hatteblokk (favoritt! – så enkel og fin i formen) / latteskåler / fransk plakat med vakre tegninger og fonter / gamle, dekorative pensler / “juletrelysholdere” #unpacking

 

Fant du noe du likte ?
Nina har nettbutikk også; vintagebynina

 

Ha en super ny uke !

3 Comments

 • Reply Ninas hjem October 29, 2012 at 2:56 pm

  oioi, mye fint!!!

  • Reply ANETTESHUS October 29, 2012 at 4:20 pm

   Tusen takk, Nina ! Skal finne en fin plass til alt sammen i dag :)

   Ha en super dag !
   STOR KLEM

 • Reply kristin October 31, 2012 at 5:33 pm

  beautiful photos and what wonderful treasures!! i just purchase an antique iron bed for my little girl’s room! it will need a little loving distressing since someone thought to paint it a heavy cream color :0(

  xo
  kristin

 • Leave a Reply