UTE PÅ BRYGGEKANTEN …
Interior, decorating, inspiration, life.
49668
post-template-default,single,single-post,postid-49668,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

UTE PÅ BRYGGEKANTEN …

anetteshus-hytte-juni-

 

“Ute på bryggekanten
stille satt vesle Knut
agnet forsiktig kroken
før han slapp snøret ut … “

 

Min kjære morfar sang ofte denne sangen. Smilende, med høy stemme og øyne mysende mot sola. Hver sommer. Lo alltid så hjertelig og godt etterpå, som bare morfar kunne. Rusket oss i håret. Ah, jeg har mange gode minner fra “gamlenbrygga” på hytta. Bestemors gule, storblomstrete teppe, som var perfekt å varme seg på etter kalde sommerbad. Sittende med beina dinglende over bryggekanten, med en nystekt vaffel i serviett i hånda. Bryggekos på sitt beste!

 

anetteshus-hytte-juni--3

 

… nå var dessverre “gamlebrygga” så gammel og godt brukt, at det  var farlig å ferdes der. Så vårens byggeprosjekt på hytta, har vært å lage ny brygge. Litt større enn den gamle. Og med bord som er ekstra gode å gå på for bare føtter.

Nå mangler bare noen gode møbler å synke ned i, noen deilige tepper og puter og gjerne den fine Balad-lampen fra Fermob. Og noen stemningsfulle utelamper langs bryggkanten hadde gjort susen!

anetteshus-brygge-kollasj

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14

 

Akkurat nå nyter vi deilige dager på sørlandet. Men forhåpentligvis kommer sommeren for alvor i august, slik at vi kan nyte den akkurat her. På brygga.

 

Untitled design-12

 

Håper du nyter sommerkvelden!
KLEM
ANETTE

No Comments

Post a Comment