TUREN GÅR TIL ROMA
Interior, decorating, inspiration, life.
6257
post-template-default,single,single-post,postid-6257,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

TUREN GÅR TIL ROMA

Nedover Spansketrappen med solbriller og nye sko. Evige stad, evig elegant. Videre gjennom smale gater, forbi stolte fasader helt til isbaren på hjørnet hvisker pause.To kuler med kaffe og valnøtt. En liten plass åpner seg, full av liv og gylne farger. Er det her vi skal nyte kveldens pasta og vin?  (aschehoug turen går til roma)

Jeg elsker å være godt forberedt før jeg ankommer et bestemt reiemål!! Reiesguider og kart studeres nøye, jeg tråler ulike nettsider, leser artikler og drømmer meg bort i vakre bilder. I dag er en travel dag! De siste kryssene med tilhørende notater må avmerkes på reiseguidens kart (tusen takk for alle tips! Kofferter må pakkes og huskelister må skrives til snille mormor og morfar som skal passe unger og hus mens vi er på en liten kjærlighetsferie … Nå er det leeenge siden vi har hatt tid til bare oss. Det skal bli så koselig.

054-2

Ps. tusen takk for alle supre Roma-tips! Jeg har skrevet de ned alle sammen :)

KLEM
ANETTE

No Comments

Post a Comment