A N E T T E S H U S . C O M

December 15, 2013 TROR DET ER PÅ TIDE … Posted In: Anettes hus: Christmas, decorating with flowers, My Kitchen

IMG_0166

 

 

Det er visst på tide med påfyll av svibler og amaryllis igjen *smiler* Etter noen veldig trivelige dager i Oslo ser det ut til at de hvite skjønnhetene mine har tatt kvelden. Er så glad i hvite amaryllis at jeg synes de er vakre selv når de henger med hodet … Men de blir nok byttet ut med noen nye;)

 

Vi tenner tre lys i dag – og julen synges inn. Deilig med tradisjoner!

 

 

IMG_0171IMG_0172

  foto:anetteshus

 

amaryllistips:

Har du amaryllis som snittblomst i vase, holder den seg best hvis vannet får rekkke ca. halvveis opp på stilken. Siden den kraftige stilken er hul, kan du forsterke den ved å sette en blomsterpinne i den for å gi den ekstra støtte til det store blomsterhodet :)

 

 

 

9 dager igjen til jul!

Ha en fin, ny uke, kjære dere!
KLEM

SIGNATUR

 

 

 

READ MORE ABOUT: Anettes hus: Christmas, decorating with flowers, My Kitchen
4 Comments

 1. Sivers basar • December 15, 2013

  Så vakkert lys det er i bildene dine, Anette! Du er flink! Reply


  • ANETTESHUS • December 15, 2013

   Tusen takk! Så koselig å høre <3
   Ønsker deg en riktig fin førjulstid!

   KLEM
   anette Reply


 2. Lotte • March 2, 2014

  Hei Anette.
  Har akkurat sittet å lest det nyeste drømmebolig å ditt kjøkkenbilde var det jeg likte aller best.
  Jeg elsker alle nyanser og toner som går i grønt å ditt store skap på kjøkkenet forelsket jeg meg helt i.
  Kan jeg få være så frekk å spørre om fargekoden på det for jeg vet nå hvilken farge jeg ønsker meg på en åpen reol jeg skal sette istand til allrommet mitt.
  Nå har jeg festet blogg siden din til mine favoritter å blir å følge med på din blogg, jeg er ganske ny i bloggverden så jeg gjør det på den måten.
  Mvh Lotte Reply


  • ANETTESHUS • March 4, 2014

   Hei, Lotte. Tusen takk for koselig hilsen! Så gøy at du liker kjøkkenet mitt :) Flere har spurt om fagrgekoden, men den har jeg dessverre ikke ... for skapet er kjøpt hos Home&Cottage. Beklager at jeg ikke kunne være til hjelp. Men du finner lignende skap her : http://www.homeandcottage.no/category/mobler/skap-kommoder-skjenker/ Kanskje du finner et du liker.

   Ha en fin tirsdag!
   KLEM
   anette:) Reply


Tusen takk for din kommentar!

Leave a Reply