TRIVELIGE GRÜNERLØKKA
Interior, decorating, inspiration, life.
328
post-template-default,single,single-post,postid-328,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

TRIVELIGE GRÜNERLØKKA

 

Etter en særdeles hyggelig Glansdag på lørdag tok jeg turen innom trivelige Grünerløkka …

 

Marie1

 

Lunsj på Villa Paradiso med min helskjønne, og i disse dager gravide, lillesøster. Mmmm. Pizzaen her er bare supergod! Og så er det så trivelig å sitte på uterestauranten og bare snuse inn herlig Grünerløkkastemning. Spesielt på en vakker, solrik sommerdag som denne! På søndager er Løkka dessuten alltid fyllt med et yrende folkeliv. Små parker, søndagsåpne butikker, restauranter og markeder er akkurat passe klamme og trange;)

 

Marie2

Marie3

 

Jeg må alltid innom markedet på Birkelunden, som holder åpent (nesten) hver eneste søndag i året. Her selges hovedsaklig brukte ting fra 40-tallet og fram til vår tid, og noe fra mellomkrigsårene.

 

 

Marie4

 

Til tross for at jeg hadde satt fra meg posevis med tunge goodiebags på bagasjerommet på Hotel Opera, klarte jeg å kjøpe en BLYtung kvern på markedet!! Fordi den var rød. Og matchet det fine, gamle emaljeskiltet som lå på et bord like bortenfor … Huff! Jeg så ut som et pakkesel da jeg slepte meg bortover togperrongen noen timer senere;)

 

Marie5

 

Køen er lang på Kaffebrenneriet. Men kaffe må man ha;)

 

 

Marie6

 

Fiiineste fine! Soon to be;)

 

 

Ha en fortsatt fin uke! Takk for super-koselige tilbakemeldinger. Blir så glad for at noen “finner veien inn” hit:)

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment