TRENDER høst and vinter 2011/12
Interior, decorating, inspiration, life.
1784
post-template-default,single,single-post,postid-1784,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

TRENDER høst and vinter 2011/12

 

Jeg håper dere har blitt bitte litt inspirert av mine messefavoritt-innlegg? Før vi setter igang med jubileumsgiveaway, kommer først en kort “oppsummering” … Ifølge det danske trendbyrået, PEJ-gruppen, er det fremdeles naturen som er den dominerende inspirasjonskilden den kommende sesongen.


hd5FARGER
Med 27 farger hvor hovedvekten er de naturlige nyansene, byr høsten og vinteren 2011/12 på et klart budskap; grønne og brune farger er i fokus fremfor de blå nyansene som har vært dominerende gjennom de siste sesongene. Det betyr også at råhvit er viktigere enn hvit, og at svart anvendes i begrenset omfang. Deriomt er de røde nyansene også viktige for sesongen – spesielt i forbindelse med dekorasjon og ornamentering.

MATERIALER
Sesongens materialer er alt annet enn spartanske. De er dog ikke utfordrende eller oppsiktsvekkende, men nærmere realistiske og nærværende. Garn er igjen synlig i trenden, og strukturer er lette å fornemme. Dekorasjoner og applikasjoner gjør comback, men de er ikke tunge og aggressive, nærmere lette og diskrete.

hc3

Det kommende trendbildet består av fire dominerende stiler:

1. FOREST LIFE:

blader og fjær

jordfarger

kamuflasjeprint

skog og tretopper

fugle- og dyremotiv

2. MODERN NATURE:

casual luksus

abstrakte mønstre

geometriske former

tre og årringer

pastellfarger

grått og hvitt

3. DELIGHT DÈCOR:

blomster og botanikk

fugler og fjær

elegant vintage

delikate rødtoner

fiolett og mahogni

4. NORDIC COWBOY:

variert stilblanding

mønsermiks

lek og humor

fargekick

strikk og folklore

hd4

hd2

hd1

alle bilder fra danske HOUSE DOCTOR sin fine stand

signatur2

No Comments

Post a Comment