Christmas, Food&recepies, Visiting Spaces

TIPS : MATHALLEN OSLO

 

Endelig har Oslo fått sin egen mathall! Bor du i Osloområdet, eller har tenkt deg til hovedstaden i nærmeste framtid, du ta turen innom MATHALLEN. Mathallen holder til i et fantastisk flott, gammelt fabrikklokale mellom Fredensborg og Grünerløkka, en tidligere industrihall på Vulkan ved nedre Akerselva. Her finner du en kombinasjon av kjøtt, fisk, grønnsaker, bakervarer, kaffe – alt fra de beste produsentene og distributørene i Norge, men også importerte produkter. Et hav av spennende spesialbutikker og serveringsteder.  Mathallen er stedet for å handle gode råvarer til kveldens middag eller ta en matbit med venner, et mathus med en helt egen atmosfære.

Høydepunkter ; godt utvalg og kvalitet – og det deles raust av både kunnskap og smaksprøver. Jeg gleder meg til å komme tilbake for både å smake og handle mer! ps. et godt tips; vær sulten når du ankommer ;))

 

 

foto:mathallenoslo.no

 

Mine instagrambilder fra mathallen (klikk) :

 

[instapress tag=”anetteshus_mathallen” piccount=”12″ effect=”fancybox” paging=”1″ title=”1″ size=”140″]

Noen av mine favorittbutikker ; Champagneria, Comer Con Arte, Hello Good Pie, Hotel Havana, Ma Poule – alle butikkene finner du HER

 

Jeg er nødt til å tipse om MATHALLENS JULEKALENDER også – digger at man kan vinne smakfulle premier/opplevelser/restaurantbesøk etc hver dag. En annerledes, fin kalender:)

 

HA EN SUPER DESEMBERDAG !

ps. mathallene i GÖTEBORG og STOCKHOLM er også verdt et besøk