TIPS : MATHALLEN OSLO
Interior, decorating, inspiration, life.
22710
post-template-default,single,single-post,postid-22710,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

TIPS : MATHALLEN OSLO

 

Endelig har Oslo fått sin egen mathall! Bor du i Osloområdet, eller har tenkt deg til hovedstaden i nærmeste framtid, du ta turen innom MATHALLEN. Mathallen holder til i et fantastisk flott, gammelt fabrikklokale mellom Fredensborg og Grünerløkka, en tidligere industrihall på Vulkan ved nedre Akerselva. Her finner du en kombinasjon av kjøtt, fisk, grønnsaker, bakervarer, kaffe – alt fra de beste produsentene og distributørene i Norge, men også importerte produkter. Et hav av spennende spesialbutikker og serveringsteder.  Mathallen er stedet for å handle gode råvarer til kveldens middag eller ta en matbit med venner, et mathus med en helt egen atmosfære.

Høydepunkter ; godt utvalg og kvalitet – og det deles raust av både kunnskap og smaksprøver. Jeg gleder meg til å komme tilbake for både å smake og handle mer! ps. et godt tips; vær sulten når du ankommer ;))

 

 

foto:mathallenoslo.no

 

Mine instagrambilder fra mathallen (klikk) :

 

[instapress tag=”anetteshus_mathallen” piccount=”12″ effect=”fancybox” paging=”1″ title=”1″ size=”140″]

Noen av mine favorittbutikker ; Champagneria, Comer Con Arte, Hello Good Pie, Hotel Havana, Ma Poule – alle butikkene finner du HER

 

Jeg er nødt til å tipse om MATHALLENS JULEKALENDER også – digger at man kan vinne smakfulle premier/opplevelser/restaurantbesøk etc hver dag. En annerledes, fin kalender:)

 

HA EN SUPER DESEMBERDAG !

ps. mathallene i GÖTEBORG og STOCKHOLM er også verdt et besøk

3 Comments
 • VILLASKOGEN♡

  December 11, 2012 at 3:14 pm Reply

  hei :)

  Har nettopp funnet bloggen din og har allerede lagt meg til som følger! Her var det utrolig mye fint!

  Lurte på hvilke benkplater du har på kjøkkenet? Eik? Er de behandlet?

  Har selv eik og nettopp beisa det med mørk eik. Helt forferdelig!!! Så her må jeg pusse endel og gjøre om….

  Ha en fin dag!

  Klem!

 • trineshusoghage.blogspot.com

  December 11, 2012 at 5:27 pm Reply

  Hallo Anette!

  Gjett om jeg fikk lyst til å besøke mathallen nå, da. Fikk nesten lyst til å kjøre 12 mil bare for den etter å ha lest innlegget ditt. Godt presentert, Anette!

  Ha gode førjulsdager! Herlige tider!

  Klem Trine

  • ANETTESHUS

   December 11, 2012 at 8:09 pm Reply

   Å, så hyggelig å høre , Trine !! Elsker det stedet – skulle ønske jeg bodde nærmere, jeg også. Da hadde jeg sikkert vært innom hver dag :)

   Ønsker deg også en herlig adventstid !!

   Stor klem

Post a Comment