Instagram Moments, My Living Room

THE BIG SHOW AND TELL

anetteshus-5294 anetteshus-5301 anetteshus-5317anetteshus-5290

 

Jeg tror de fleste har skjønt at jeg er instagramfrelst? ;) Min seneste dille er fantastiske PRINTSTAGRAM – den superfine og smarte måten å få fysiske instagrambilder på. Logg inn på din instagramkonto, velg dine favoritter og vips; snart leveres de på døra. Jeg elsker den matte, fine finishen.

Du kan lage kalendere, små bøker, postere osv. Enkle squares er min favoritt. Perfekt når man vil henge fine favorittbilder på veggen – eller har lyst til å lage en liten memorybox, som jeg har gjort her. Det ble mange instagrambilder da vi var i Kina, derfor var det så hyggelig å samle de i en The big show and tell-boks (fra House Doctor) , slik at man kan mimre litt når man sitter i godstolen eller har venner og familie på besøk.

 

anetteshus-5326

 

Fortsatt fin lørdag!
Her koser vi oss med ukens beste feelgood-program …

 

SIGNATUR