TENK, DET SNØR …
Interior, decorating, inspiration, life.
7593
post-template-default,single,single-post,postid-7593,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

TENK, DET SNØR …

… i dag også?! Snøen legger seg i store fonner rundt husveggene – vinden lager myke snøformasjoner rundt alle dører og vinduer og sørger før at garasjen vår nesten ser stripete ut?! *smiler* Akkurat nå føles våren så uendelig langt unna!? Og jeg som hadde begynt å glede meg til varmere og lysere dager, tørr asfalt og Converse, te i vårsolen på verandaen og gule blomsterbuketter overrakt av svette, små barnehender …

Foto: AnettesHus

… hva er vår for deg?

Klem klem

27 Comments
 • Gunn Beate

  February 3, 2010 at 10:41 pm Reply

  http://gunnbeate.blogspot.com/2008/01/jeg-nsker-meg-april.html

  Slik følte jeg det i fjor. Og jeg gjør det i år og. Sånn apropos converse og greier :)

 • Jansson bygger hus

  February 3, 2010 at 10:45 pm Reply

  Ja her snör vi nesten inne! :) Vår for meg er smeltet snö, solveggen og en god bok! Også er det så deilig når fuglene begynner å kvitre og gresset begynner og lukte vår! Ranukler er vårblomst nr 1 for meg sammen med tulipaner og påskeliljer :) Ha det så bra i snöväret! Mvh Elin ca 5mil lenger nord enn deg :)

 • Beate

  February 3, 2010 at 10:49 pm Reply

  vår for meg er å kunne hoppe strikk i sko på tørr asfalt… eller det var det i alle fall før… hi,hi…

  klem beate

 • Beth

  February 3, 2010 at 10:55 pm Reply

  Vår for meg er når sola begynner å varme så det drypper fra taket…
  Når jeg kan sette meg ut i solveggen med kaffekoppen…
  Når barnehagebarna sitter ute ved langbordet og spiser nistepakka si…
  Når hestehov, krokus og tulipaner begynner å titte opp av jorda…

  Åh, jeg har så maaange vårtegn!

 • victoria (huset i byen)

  February 3, 2010 at 11:09 pm Reply

  Ja våren føles langt unna nå, har jo vært total snøkaos med togene og alt…
  Vår for meg er sola som varmer i nakken, løvetann som blomstrer, bar asfalt og se at det spirer og gror ute….
  hmmm lengter sånn etter våren…
  klem victoria

 • lillelise

  February 3, 2010 at 11:22 pm Reply

  Hei!
  Vår for meg er mas om sandaler fra ei lita jente på trehjulssykkel, buste-løvetann-bukett og den gode vårluften.
  Flott blogg og et nydelig hjem du har!

 • Mia øen Kvikstad

  February 3, 2010 at 11:24 pm Reply

  vår for meg er løkblomster i alle mulige fasonger og farger, bare stier i skogen og forventninger om sommer og varme

 • Fru Ruud

  February 3, 2010 at 11:25 pm Reply

  Kjempe fine bilder du har tat.Huset deres er bare helt fantastisk!!! Våren kommer når vi kan sette igang med "prosjekt-hage", mangler plen og diverse…
  Klem Annette

 • Ingrid

  February 3, 2010 at 11:50 pm Reply

  Vi får vel bare innfinne oss med vinteren en stund til… det er jo vakkert også med dette vinterværet!
  Men ikke fritt for at man gleder seg til blomstring i hagen og varmere tider! :)

 • Nostalgia

  February 4, 2010 at 12:37 am Reply

  Ikke mye som minner om vår nei :-)

  Vår må være nåer jeg ser de første spirene til krokusen og intens fuglesang….

  Ønsker deg en fin torsdag !
  Klem, Nostalgia

 • Simones Country Home

  February 4, 2010 at 1:42 am Reply

  Vår, ja det er å ta ut motorsykkern den første turen å bare nyte bare veier å kjenne vinden bruse gjennom håret. det er vår for meg…hehe
  Kanksje ikke sånn du tenkte på vår…hehe

  Uansett, nå er det nok snø synes jeg…

  Klem fra meg ;o)

 • Ingunn

  February 4, 2010 at 1:50 am Reply

  Sol og sildrende vann som smelter. Vintersko som kan stå urørt hjemme. Påske i Valdres. Da er det vår!

  Ha en fin uke.

  Klem Ingunn

 • Théa & Linnéa

  February 4, 2010 at 6:01 am Reply

  Sädesärlan, knastret av träskor på gruset, blommor de allra första Tussilago… Det häftiga med sådan vinter vi har är att våren föhoppningsvis också kommer att kännas ända in i ryggmärgen… Den som väntar på något gott…
  Må så gott
  /Karin

 • Jorid ♥ Noe på Hjertet

  February 4, 2010 at 7:11 am Reply

  Hei Anette!
  Så herldige dere er som har så mye snø! Her er det lite, men velidg kaldt!!

  Håper du får en flott dag!

  Klem J

 • Lilla Blanka

  February 4, 2010 at 7:12 am Reply

  Hej goa Anette!

  Ja det är helt otroligt vad mycket snö det är i år. Det har inte varit snö hemma på många år och nu slår det alla rekord.

  Vilken vacker fasad ni har på huset, så snyggt!

  Och de vita tulpanerna är så underbara!!!

  Kram vännen, snart kommer våren!
  Ha en jättefin dag!
  Mia

 • Mitt hvite hus

  February 4, 2010 at 8:07 am Reply

  Nydelige bilder..

  vår for meg er når det drypper fra taket…og snøen smelt..og en dag så ser du en spire mellom snøsmeltingen… det er vår for meg..

  klem Kerstin

 • Jeanette Jess1

  February 4, 2010 at 8:32 am Reply

  Synes du beskriver våren veldig godt, og når jeg i tillegg kan sette opp verandadøra og la den stå oppe, DA er det vår.ÅÅÅH som jeg gleder meg,men dete r visst langt fram ennå virker det som…

 • Hverdagen vår

  February 4, 2010 at 8:35 am Reply

  ja her også snør vi nesten inne, og jeg som hadde begynt å tenke på våren,men var nok litt tidlig ute.
  Vår for meg er å gå i skogkanten ved tomten vår og plukke blomster, sitte på trappa og kose meg med en kopp te, gå ut barbeint, fylle i bassenget til barna, se de løpe i vannsprederen og barnelatter i hagen fra tidlig morgen til sene kveld-
  Sykle tur, gå til vannet, det er så mange ting og de fleste er viktige på sin måte, som feks hvor herlig det er å kunne henge ut den første klesvaksen og se den blåse i vinden-
  Her når vi kommer enda litt nærmere, er en av "tradjsonene" til mannen og kaste aske på snøen som gjør at den smelter raskere, så han samler opp asken fra ovnen hele vinteren, det er jo også ett vårtegn, som å høre snøen smelte-

  takk for hyggelig kommentar hos meg:)

  Kos deg i dag, og ha en fin helg.

  Klem fra Eli

 • Brabo

  February 4, 2010 at 8:51 am Reply

  Bråtebrann og pils på trappa er vår for meg ;-)
  Jeg gleder meg til å holde på i hagen, også har vi en milliom mørkeblå schilla som titter opp i gressplenen. (De blir betegnet som ugress, men jeg synes de er aldeles vakre)
  Ha en fin dag,

  Camilla

 • Elin / Draumesidene

  February 4, 2010 at 9:49 am Reply

  Hei! Vår for meg Anette; er som før å kunne ta av vintersko, ta på lette joggesko, og nesten flyge bortover ein tørr asfaltvei. Vår er å finne første kvitveisa, og å kunne gå litt oppover mot fjellet på nedtrykt lyng og gras. Vår er strie elvar med solglans i. Og vår er eit godt kyss i ein varm solvegg :) Og til slutt; vår er ein nydeleg fjord med blå himmel over, og ein familie ute i hagen med river og arbeidslyst!

  Ha ein fin dag!
  Klem Elin :)

 • Britt Eva

  February 4, 2010 at 9:51 am Reply

  Hei Anette. Ja det snør og det snør. Er i hvertfall bra skiføre og det blir det vel lenge med disse mengdene. Fra kjøkkenvinduet så ser jeg knapt gårdsplassen her jeg sitter. Nå skal jeg på jobbtur et par dager, men når jeg er hjemme igjen skal jeg kjøpe inn litt friske blomster så en får en liten vårfølelse inne ihvertfall. Jeg vil også ha vår og te på hverandaen. Ha en fin helg. Britt Eva

 • Ninni

  February 4, 2010 at 10:15 am Reply

  Sneen er ikke særlig velkommen her i alle fall, vil at den skal smelte jeg :) Men de dagene vi har sol kjenner jeg den varme i ryggen. Det er løfterikt! Våren er den beste årstiden, å se de årets første spirer titte opp av jorden er en sann fryd. Følge med i bedene hva som dukker opp, følge på knoppene på busker og trær, se naturen våkne til live etter vinterdvalen, nyte varmen og vakre blomster etter en laaang og kald vinter. DET er vår for meg :)

 • Janne Lillian ♥

  February 4, 2010 at 10:45 am Reply

  God morgen! Her i sør er det også mye snø.. På tirsdag var det kjempekaos:-) Men det er jo utrolig flott også da, og spesielt gøy for ungene ♥

  Vår for meg er løkblomster, sol som varmer og blomster som titter frem. Lyse farger og å kunne gå i joggesko på tørr asfalt… kjenner jeg gleder meg…

  Ha en strålende dag!

  Klem fra Janne Lillian ♥

 • Mette Irgens

  February 4, 2010 at 11:14 am Reply

  Hei
  Vår for meg er solen som begynner å varme, sildrende vann av sne som smelter, noe varmt i koppen og løkblomstene som stikker opp av sneen/jorden ….. det er hva jeg drømmer om nå :)
  Har kjøpt meg 3 stk perleblomster så har jeg i alle fall litt vår inne :) Ha en fin helg.
  Klem, Mette

 • FruLisa

  February 4, 2010 at 12:59 pm Reply

  Vår er å åpne verandadøra og høre drypp drypp….snøen som smelter fra takene. Fugle kvitrer og man kjenner sola varmer på nesa!

  Åh – slik som jeg gleder meg!!

 • Shabby Charm

  February 4, 2010 at 2:53 pm Reply

  Helt skjønne bilder Anette!

  Våren for meg er den første turen til sjøen. Båter som dupper i iskaldt vann, den aller første kaffekoppen på bryggekanten, kjenne at solen varmer og naturligvis de første vårløkene på verandaen.

  Nå trykker vi Inspirasjonsguiden i neste uke!

  Klem fra Maia

 • Herr og fru Aunegård

  February 4, 2010 at 10:45 pm Reply

  Har aldri før opplevd at vi har hatt så lite snø i februar. Her er det kaldt og barfrost. Nesten ingen snø, men IS over alt. Kan dere ikke sende noen lass nordover? Vi så gjerne gå og kjøre på ski;)
  klem nordfra

Post a Comment