SOMMERFERIE
Interior, decorating, inspiration, life.
333
post-template-default,single,single-post,postid-333,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

SOMMERFERIE

Nok en deilig sommerdag på Østlandet! Vi har vært heldige med den norske sommeren så langt – ingen tvil om det. De spådde store nedbørsmengder i helgen – men hvor ble det av regnet?! Vi var godt forberedt med masse filmer og ingredienser til muffinsbaking. Men jammen ble det “hyttevær” allikevel;) Ingen grunn til å klage selvfølgelig.

Eldstemann er blitt lys og lang i sommerluggen for lenge siden og liker å sitte på kjøkkenbenken om kvelden å fortelle om dages hendelser; krabbefiske, bading, isspising, bærplukking, båtkjøring, myggestikk, trampolinehopping, sykling, nye blåmerker, båtkjøring, fotball. skjellplukking – “Det er herlig å ha sommerferie, mamma!”

Håper dere nyter sommeren, alle sammen. Enten dere er i utlandet eller hjemme.

p.s. Jeg er innom dere, skal dere vite … men det er ikke like enkelt å kommentere lenger når man ikke har noen Blogger/Google-konto. Er det mulig å legge igjen en kommentar som ‘anonym’ hender det derimot at jeg klarer å etterlate et lite spor;)

No Comments

Post a Comment