ANETTESHUS.COM

SENSOMMER?

anetteshus-9237anetteshus-9696

 

 

Jeg er veldig glad i høsten! I år ser det imideltid ut som sommeren valgte å ikke gi slipp med det første;) Det har vært sommervarmt i hele september – deilig. I dag var det allikvel på tide å finne fram skjerf og litt varmere sko. Deilig, det også!

 

Innendørs ser det imidlertid fremdeles litt sommerlig ut her hos meg. Vel, jeg tenner haugevis med levende lys når mørket senker seg, men det har så langt ikke vært behov for å skape et litt lunere uttrykk. Men det er kanskje på tide nå? Er du klar for høst?

 

Ha en fin dag!

SIGNATUR

Tagged with:
5 COMMENTS
 1. Anette

  For en fantastisk kommode! :) Ganske misunnelig på den ja , haha

  Er ikke helt klar for høst, tror jeg. I hvertfall ikke klar for vinter!

  Ha en fin dag:)

 2. Lisa

  Jeg må innrømme at jeg liker best vår og sommer. Men høsten gir den beste tiden innendørs med stearinlys og pledd<3 Håper bare det ikke regner så mye som det pleier, da er det ikke så verst! Nydelig du har det, som alltid. Klem!

 3. Tre Engler Interiør

  Ja, vi har virkelig fått hatt en herlig sommer i år:) da kan man møte høsten med litt lettere sinn:) liker også utrolig godt høsten med tente lys og herlige varme tepper og fyr påpeiker:)
  Kjempe koselig gang du har:)
  Klem Merete

 4. Maria K

  Jeg liker sommeren best! Men det er gøy å se på hvordan naturen forandrer seg med sesongene, alltid noe positivt ved alle årstidene :-D

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top