My Hall My Work Space On the wall

SENSOMMER?

September 25, 2013

anetteshus-9237anetteshus-9696

 

 

Jeg er veldig glad i høsten! I år ser det imideltid ut som sommeren valgte å ikke gi slipp med det første;) Det har vært sommervarmt i hele september – deilig. I dag var det allikvel på tide å finne fram skjerf og litt varmere sko. Deilig, det også!

 

Innendørs ser det imidlertid fremdeles litt sommerlig ut her hos meg. Vel, jeg tenner haugevis med levende lys når mørket senker seg, men det har så langt ikke vært behov for å skape et litt lunere uttrykk. Men det er kanskje på tide nå? Er du klar for høst?

 

Ha en fin dag!

SIGNATUR

5 Comments

 • Reply Anette September 25, 2013 at 1:15 pm

  For en fantastisk kommode! :) Ganske misunnelig på den ja , haha

  Er ikke helt klar for høst, tror jeg. I hvertfall ikke klar for vinter!

  Ha en fin dag:)

 • Reply Lisa September 25, 2013 at 3:51 pm

  Jeg må innrømme at jeg liker best vår og sommer. Men høsten gir den beste tiden innendørs med stearinlys og pledd<3 Håper bare det ikke regner så mye som det pleier, da er det ikke så verst! Nydelig du har det, som alltid. Klem!

 • Reply Tre Engler Interiør September 25, 2013 at 4:20 pm

  Ja, vi har virkelig fått hatt en herlig sommer i år:) da kan man møte høsten med litt lettere sinn:) liker også utrolig godt høsten med tente lys og herlige varme tepper og fyr påpeiker:)
  Kjempe koselig gang du har:)
  Klem Merete

 • Reply Soundtrack Of The Youth September 27, 2013 at 3:25 pm

  Liker veldig godt bloggen din, synes du legger ut så mange fine bilder! Sjekk gjerne ut min musikkblogg hvis du ønsker noe nye musikk inspo! http://www.soundtrackoftheyouth.com/

 • Reply Maria K September 27, 2013 at 4:32 pm

  Jeg liker sommeren best! Men det er gøy å se på hvordan naturen forandrer seg med sesongene, alltid noe positivt ved alle årstidene :-D

 • Leave a Reply