SENSOMMER I ROMA
Interior, decorating, inspiration, life.
38653
post-template-default,single,single-post,postid-38653,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

SENSOMMER I ROMA

anetteshus_roma7

 

I år forlenger vi en deeeilig sommer med en høsttur i Roma. Det skal bli så koselig å reise på tur med gutta mine, en sånn siste tur bare oss fire før en liten babybror (og alt som hører med) kanskje gjør framtidige feriereiser litt annerledes ;) Vi skal bo i den sjarmerende bydelen Trastevere – et slags Romas svar på Grünerløkka, men mye mer historisk. Vi forelsket oss i atmosfæren, de brosteinsbelagte gatene, de trange smugene og den høylytte og livlige stemningen sist gang vi var her (for 3 år siden) Nå gleder jeg meg til å komme tilbake. Drømmer allerede om trøffelpasta med pecorino. Hihi.

 

anetteshus_roma5anetteshus_roma9anetteshus_roma2 025-2

  

Jeg har som sagt bare vært i Roma én gang tidligere, en særdeles effektiv langhelg hvor vi fikk sett alt det obligatoriske; Vatikatet, det gamle roma, spansketrappen, kaffe- og isbarer osv. Blir kjempeglad hvis dere vil dele noen gode Roma-tips! What to see, eat and do. Jeg tester alltid tipsene jeg får av fine lesere, det har alltid vært vellykket.

Oppdatering: Tusen takk for alle supre tips på instagram! (det er visst der det skjer om dagen;) Vi må definitivt innom GUSTO  … og kanskje burde vi booke en flink guide denne gangen også? Må se an traske-formen litt, tror jeg. hihi)

foto:anetteshus

Ha en deilig søndag!
KLEM
ANETTE

2 Comments
 • Elisa

  August 28, 2014 at 1:41 pm Reply

  Sjekk på instagram ;)

 • Gro

  August 28, 2014 at 1:42 pm Reply

  Så vakre bilder, Anette! Jeg elsker Roma. Skal tilbake i oktober.

  Ha en fin dag!

Post a Comment