SENSE MY STYLE
Interior, decorating, inspiration, life.
47802
post-template-default,single,single-post,postid-47802,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

SENSE MY STYLE

// sponset innlegg
anetteshus-bathroom-collage

via

.

God kveld i stua! Nå har kanskje du også krøpet opp i sofaen?  … noe som seg hør og bør etter at dagens juleforberedelser er unnagjort. Puh! Ja, jeg må skylde meg selv. Litt ekstra julestress blir det jo, når man begynner å fornye kjøkkenet de siste ukene før jul *ler* Men fint blir det!

… og apro på fornyelse. Nå leker jeg med tanken om å male baderomsinredningen vår også! (den består av 3 stk. seksjoner med kjøpmannsskuffer, lik de på kjøkkenet) Det er rett og slett litt flaut, for badet har egentlg aldri blitt ferdig. Selv om det nå er 8 år siden huset sto ferdig!! Årsaken er nok at jeg aldri ble helt fornøyd, og tenkte at jeg skulle fikse det som gjenstod etter hvert. Men etter hvert kom liksom aldri. Badekaret er ikke fliset inn og, ja … baderommet trenger rett og slett litt kjærlighet!

 

OrasBagno H2O_con_rubinetto_portrait_cmyk

 

Og hvorfor ikke fortsette trenden og “stramme opp” litt på badet også. ORASsom er ledende i bransjen når det gjelder elektroniske blandebatterier, har i samarbeid med italienske Alessi designet et tidløst blandebatteri jeg liker veldig godt; Alessi Sense By Oras. Med et enkelt klikk på toppen av kranen, skrus vannet på for så å slå seg av etter noen sekunder. Med andre ord et blandebatteri som kombinerer design og omtanke for miljøet på en fin måte.

Ps. Vinneren av pinterest-konkurransen ble Anna fra Polen.

 

* Sense er designet av Rodrigo Torres for Alessi. Den er tilgjengelig i to versjoner, Il Bagno (bad) og La Cucina (kjøkken). Teknologien er utviklet av Oras.

 

Lover en oppdatering på nyåret;)

Nyt kvelden!
KLEM
ANETTE
.
.
No Comments

Post a Comment