SAFARI … OG JUBILEUM!
Interior, decorating, inspiration, life.
1774
post-template-default,single,single-post,postid-1774,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

SAFARI … OG JUBILEUM!

safari1 650

Jeg må bare får vise dere noen flere feriebilder. Som dere kanskje vet, var vi en uke i Danmark i sommer. Ettersom det var varmt og strålende sol (nesten) hver dag, koste vi oss mye på den deilige stranda … Men i tillegg til den obligatoriske Legoland-turen, besøkte vi også denne fantastiske dyreparken; Ree Park – Ebeltoft Safari. Anbefaler alle å ta turen innom hvis dere skulle være i nærheten. Dette er den flotteste dyreparken vi noen gang har besøkt!

Ungene storkoste seg! Kamelridning var dagens høydepunkt – i ordets rette forstand;)

safari tape

Prøv en Land Rover Safari og se dyrene på nært hold.

safari2 650

p.s. Nå har besøkstelleren min rundet utrolige 3 millioner unike besøkende! Kjære lesere; en jubileumsgiveaway er LIKE rundt hjørnet!! Jeg må bare få “alt på plass” først – litt å ordne …. Maaaaange flotte gaver å glede seg til denne gangen altså! Jeg gleder meg jeg også, kjenner jeg;)

Takk for at akkurat DU besøker Anetteshus … jeg må ha de herligste, mest trofaste og mest fantastiske leserne i verden ♥

STOR klem

signatur2

p.s. Jeg har eventyrlig dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått svart på all epost i det siste – de skyldes flere ting; ferietid, mye styr med ny blogg, men også det faktum at eposten min ble hacket for en stund siden. Jeg har ikke fått innpass i den før inntil nylig. Men jeg har IKKE glemt dere. Det tar bare litt tid – jeg “blar” meg sakte, men sikkert bakover i FIIINElesere-mappen min;)

No Comments

Post a Comment