ANETTESHUS.COM

ROSA PÅ BORDET

anetteshus-7472anetteshus-7482

 

God morgen!

.

Pionene mine har det visst med å dukke opp på bloggen om dagen *smiler* Men det er så trivelig å knipse noen bilder, tidlig om morgenen, når sola plutselig titter frem og bader kjøkkenet i masse herlig lys. Og jeg får ikke nok av disse vakre, vakre rosa hodene. De blir faktisk vakrere og vakrere, selv om de stadig bukker litt dypere ;) Det er så fasinerende å følge med på hvordan de skifter farge fra mørk rosa til den duseste rosanyanse …

.

 

anetteshus-7476

 .

Ha en strålende lørdag!

 

20130603-081007.jpg

 

 

 

 

 

Jeg har fått spørmål om hva pionen heter … det har jeg dessverre ikke klart å finne ut. Det har visst gått i glemmeboken;) Men kanskje noen av de hageglade, flinke leserne mine vet?

.

.

Tagged with:
6 COMMENTS
 1. Jannike

  Hei! Herlige bilder :) Akkurat som om du har tatt våren inn ;) digg!! God helg til deg :)

 2. Lill

  De er utrolig vakre.

 3. Berit H

  For noen nydelige bilder! ELSKER kjøkkenet ditt!
  Jeg er ingen ekspert, men de ligner Sara Bernard som jeg har i hagen :)

  Ha en din kveld!
  BERIT

  1. ANETTESHUS

   Takk for veldig trivelig hilsen, Berit. Hmm. Jeg har “sara bernard” også – og de er lyserosa “helt fra begynnelsen”, og ikke så spisse i kronbladene. Men kanskje det finnes flere typer? Ha en skjønn søndag!

   STOR KLEM

 4. s

  LOVELY !

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top