PROSJEKT:UTEROM …
Interior, decorating, inspiration, life.
3742
post-template-default,single,single-post,postid-3742,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

PROSJEKT:UTEROM …

 

Lengre, lysere marsdager og varm vårsol gjør at man automatisk slenger et blikk ut på uterommet; hva må gjøres i år? Er alt klart for grillsesong og late dager i solsengen? Hmmm.  Jeg har faktisk vært flink og gjort noen småkjøp i løpet av året, slik at pallesolsenger + pallebenker blir utstyrt med fine stripete madrasser og gode, myke puter denne sommeren. Og bukkene til utekjøkkenbenken står klare i garasjen.

 

Det må imidlertid snekres litt i år også … Og hvem drømmer vel ikke om et vakkert drivhus?! Vi savner en liten uteplass med overbygg på bakkeplan. Jeg holder derfor fremdeles av bakveggen av garasjen vår  til et  Sweeden Green House, fantastiske drivhus i tre laget på “gamlemåten” *sukk og dån* Drømmen er et “kombihus”, altså drivhus/hagestue med plass til både tomatplanter og hengekøye …

 

Foto: Sweeden Green House 

Hva drømmer du om ?
… eller er du allerede i gang med noen vårlige hage/uteromsprosjekter?

En liten oppdatering:
Har fått spørsmål om de fiiine trådkurvene. Bildene er fra Sweeden Green House sin nettside, så jeg vet dessverre ikke hvor de er kjøpt. Men du finner lignende trådkurver HER + og en billig og fin utgave HER 

Tags:
7 Comments
 • charm design

  March 3, 2012 at 9:10 pm Reply

  ÅÅÅ jeg drømmer om et sånt drivhus.Har et perfekt sted å plassere det i hagen.
  Tror jeg må vente litt før jeg legger frem neste prosjekt her i heimen…….
  God helg til deg og dine

 • Nennes

  March 3, 2012 at 10:04 pm Reply

  Drømmer om sol og sommer, bare føtter og gode minner :)

  ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE BECAUSE ONE DAY YOU WILL LOOK BACK AND REALIZE THEY WERE THE BIG THINGS!

 • Bettum Villa

  March 3, 2012 at 10:05 pm Reply

  Drømmer om uterom i disse dager jeg også, nærmere bestemt platting/terrasse/utestue. Må enten vinne på lotto eller starte seriøs sparing (noe jeg ikke har vært flink til i det siste). Men det blir vel til at jeg må fikse opp i kjedelige (påkrevd) ting i steden for.
  Ønsker deg en god helg.
  Klem Madelén

 • Guttemamma/Anette

  March 3, 2012 at 10:18 pm Reply

  Hei !!
  Jeg tenker litt hage om dagen, innrømmer det…! Kjøpte masse perleblomster og vinterroser til inngangspartiet i dag, er liksom på tide å få vekkk kongler, lyng og granbar…!
  Klem♥

 • Vicky

  March 4, 2012 at 3:48 pm Reply

  Hei Anette! Tusen hjertelig takk for den lille kommentaren på bloggen min! ♥ Jeg sitter veldig pris på det. Vi har også planer om bygge en hagestue på baksiden av huset. Liker veldig god taket på det første bildet.

  Klem,
  Vicky.

 • 09784972994762289190

  March 4, 2012 at 8:32 pm Reply

  Åååå :-) så fiiine drivhus!! Jeg e SÅ gla i drivhus og hageliv!!!!! Har IKKE hage j har grunn t å være stolt av….men får MASSE energi av å rote m jord og få små, små frø t å vokse! Har hatt drivhus i 12 år….m bl a mais og markjordbær, drue…. :-) , div sommerblomster, tomat og agurk :-).
  I helga blei motorsaga funnet fram, trær felt og planer lagt f ny og bedre plass f drivhuset. D har stått midlertidig i 10 år….hi hi. Og så drømme j om påbygg på d….av gamle vindu….har kjelleren full av vindu :-) , d j har no e av plast….
  D blei mang ord….=hage inspirerer!!
  Lykke t m uteliv, drømmer og planer!! Drivhus vil iallfall j anbefale på d varmeste!!
  Vårklemmer

 • 09784972994762289190

  March 4, 2012 at 10:02 pm Reply

  Hm….j blei bare et laaangt nr igjen….men d va meg igjen da; Marit Sunniva :-)

Post a Comment