PROSJEKT: HYTTE
Interior, decorating, inspiration, life.
6287
post-template-default,single,single-post,postid-6287,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

PROSJEKT: HYTTE

For noen fantastiske dager vi har hatt i aprilmåned!? Håper virkelig vi går en like flott og varm sommer i møte ….

*Puh* I dag har vi felt store trær på hytta igjen. Denne gangen tok jeg med kamera også. Vi skal jo snart pusse og bygge på den gamle, men koselige “badstuhytta” vår (les: gulnet furupanel på aaaalle vegger;) Jeg kommer sikkert til å blogge om både planlegging og oppussing etter hvert ... Men jeg tenkte dere kanskje hadde lyst til å se hvordan det ser ut herogså, før vi begynner?!

Hytta ligger fint, nede ved vannet. Men hytta er veldig liten – og gammel, bygd av bestefar i 1950. Og det er blitt gjort lite eller ingenting med interiøret på 40 år. Nevnte jeg gulnet furupanel på alllle vegger?! Men nå bygger vi på endelig både i bredden og høyden. Og det første som må gjøres er å fjerne en del store trær ...

Både små og store hjelper til:)

Litt mat må skogsarbeidere ha;) Å sage og kløyve og løfte, bære, dra og kaste stokker og store greiner er hardt arbeid!

Under kan dere se hvordan fasaden på den fine, lille hytta vår ser ut i dag:

Under ser dere tegningen på hvordan fasaden på den nye hytta vil bli:

3 franske dører i front slipper inn maksimalt med lys og luft – og selvfølgelig den fine utsikten. I 2.etg blir det soverom. I 1.etg. skal vi lage nytt kjøkken, stue, garderobe og toalett. Utfordringen blir å få den nye delen til å matche den gamle. Tror det kommer til å gå med en god del spann med maling *smiler* p.s. gellenderet blir nok ikke i glass slik som her, men diagonale kryss.

Jeg håper dere har lyst til å følge ‘Prosjekt: HYTTE’ videre? I så fall må jeg kanskje huske å ta med kameraet litt oftere;)

Ha en fortsattfin lørdagskveld!
Jeg er strømpetrøtt! ... tar nok kvelden tidlig;)

STOR klem
No Comments

Post a Comment