“PLANSJER” PÅ VEGGEN
Interior, decorating, inspiration, life.
4475
post-template-default,single,single-post,postid-4475,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

“PLANSJER” PÅ VEGGEN

 

… jeg har alltid ønsket meg gamle skoleplansjer til å henge på veggen. Markjordbær har vært drømmemmotivet – heeelt umulig å finne selvfølgelig *smiler* Men jeg elsker disse vakre kortene/bildene med gamle motiv av markjordbær, dandelion og bjørnebær trykket på tykt papir. Enkelt og dekorativt på veggen med wasi-tape.

Jeg har fått mange spørsmål om hvor de er kjøpt, og  tipser selvfølgelig mer enn gjerne om fiineste nettbutikken MADAME

 

stjernekikkert og notatbøker fra India

6 Comments
 • Kristin

  March 12, 2012 at 9:47 pm Reply

  Ååå så fine!! Disse bare “må” jeg ha!:)
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

  • ANETTESHUS

   March 12, 2012 at 10:05 pm Reply

   Ja, ikke sant de er fiiine, Kristin:) Fortsatt fin kveld til deg også!!

   … puh! jeg er supersliten etter en langdag på IKEA, bæring av FAKTUM gjennom skogen med hodelykter på hodet og tradisjonen tro; et lite nattbord er skudd sammen i all hast når jeg kom hjem ( jeg må ALLTID skru sammen noe *smiler*)

   KLEM KLEM
   ANETTE

 • Jannicke

  March 12, 2012 at 9:56 pm Reply

  Vakkert:-) Jeg har noen gamle skoleplansjer, men har alltid sagt at jeg ikke skal selge dem…men kanskje de kan komme frem i lyset og få den heder og verdighet de fortjener hos deg. Har noen med svart bakgrunn og blomster/plantemotiv og noen kjempegamle blomster/plantemotiv lys bakgrunn på lerret. Gi en lyd hvis du er interessert:-))Og så hadde det vært kjempespennende hvis du kunne lage en tråd der du beskrev hvordan designe en så helproff design som du har på bloggen. Så fin!!!

  • ANETTESHUS

   March 12, 2012 at 10:09 pm Reply

   Hei, Jannicke! Takk for kjempe- koselig hilsen:) Ah! Jeg er selvfølgelig kjempe-interessert i gamle skoleplansjer med vakre blomster- eller plantemotiv hvis du har noen på lur ?! ;))

   p.s. jeg tipser gjerne om webdesign etter hvert også – hvis noen er interessert i det. Må bare få på plass alt innhold + detaljene i min egen blogg først ;)

   STOR KLEM

 • Agnete

  March 13, 2012 at 11:23 pm Reply

  Utrolig fine!!

 • Josefin

  March 14, 2012 at 8:37 pm Reply

  Heeei Anette, veldig glad for at du har oppdaget MIN blogg

Post a Comment