decorating with flowers, On the table

PEONER I POSE

anetteshus-7253anetteshus-7261

 

 

Hei, fine dere! Det skjer litt av hvert om dagen. Ingen tvil om at det går mot sommerferie, ikke sant? Jeg får ikke så mye tid til bloggen som jeg skulle ønske. Men jeg prøver å stikke innom så ofte jeg kan.

 

I dag har jeg gått en liten runde i hagen. Jeg er sååå lei meg for at rose- og hortensiabusker ikke har overlevd den nådeløse, kalde vinteren. Spesielt sørger jeg over hagens ‘pride and joy’; lavendelen – som nå bare er tørre pinner. Ingen nye skudd. Overhode ;) MEN peonene er finere enn noen gang! Å, for en lykke å kunne hente inn store, rosa skjønnheter fra egen hage!

 

TIPS! Flere enn meg som samler på gråposer? Plasser blosmtervasen i en vakker gråpose – dekorativt og litt annerledes på bordet!

 

 

Ha en glad tirsdag!
STOR KLEM

20130603-081007.jpg