A N E T T E S H U S . C O M

June 11, 2013 PEONER I POSE Posted In: decorating with flowers, On the table

anetteshus-7253anetteshus-7261

 

 

Hei, fine dere! Det skjer litt av hvert om dagen. Ingen tvil om at det går mot sommerferie, ikke sant? Jeg får ikke så mye tid til bloggen som jeg skulle ønske. Men jeg prøver å stikke innom så ofte jeg kan.

 

I dag har jeg gått en liten runde i hagen. Jeg er sååå lei meg for at rose- og hortensiabusker ikke har overlevd den nådeløse, kalde vinteren. Spesielt sørger jeg over hagens ‘pride and joy’; lavendelen – som nå bare er tørre pinner. Ingen nye skudd. Overhode ;) MEN peonene er finere enn noen gang! Å, for en lykke å kunne hente inn store, rosa skjønnheter fra egen hage!

 

TIPS! Flere enn meg som samler på gråposer? Plasser blosmtervasen i en vakker gråpose – dekorativt og litt annerledes på bordet!

 

 

Ha en glad tirsdag!
STOR KLEM

20130603-081007.jpg

 

 

 

READ MORE ABOUT: decorating with flowers, On the table ,,
5 Comments

 1. Harmony • June 11, 2013

  Qué preciosidad, enamorada me he quedado de esta imagen.
  Bss Reply


 2. mitt og vårt hjem • June 11, 2013

  Lekkert,elsker peoner<3
  Tenk å ha dem i egen hage da:)

  Fin tirsdagskveld til deg:)
  Klem Siv Mette Reply


  • ANETTESHUS • June 11, 2013

   Takk for koselig hilsen, Siv Mette <3 ja, det er først denne sommeren jeg føler jeg "kan ta meg råd" til å plukke med meg noen inn :))

   Fin tirsdagskveld til deg også!
   STOR KLEM Reply


 3. Line • June 11, 2013

  Oi, heldig du er som har de fiiiningene i egen hage ♥
  Lekkertsmekkert med gråposer, samler jeg og:)) Reply


 4. Sofie • June 11, 2013

  Knallstilig! Skal definitivt prøves! Reply


Tusen takk for din kommentar!

Leave a Reply