ColorLove

NYTT “FARGEKART”

February 7, 2014

Skjermbilde 2014-02-07 kl. 22.04.32

 

Hei! Jeg har endelig fått “snekret sammen” et lite ELEKTRONISK FARGEKART; en side med litt info og inspo. Ta gjerne en titt hvis du er i vårlig oppussingsmodus :)

NB! Husk at bildekvalitet, lysvariasjon og ulik fargegjengivelse fra skjermbildet på ulike datamaskiner kan gjøre at fargene avviker fra orginalfargen. For eksakt farge be om en fargeprøve eller to i din nærmeste Fargerikebutikk

 

Tusen takk, kjære dere, for mange koselige mail med farge- og oppussingsspørsmål. Fortsett med å sende meg fine før- og etterbilder! Og tagg gjerne bilder på instagram med #anetteshusthecollection hvis du maler/har malt med “anetteshus-farger”.

KLEM
ANETTE

4 Comments

 • Reply Ett rött monogram February 8, 2014 at 4:03 pm

  Så vacker akvarell i förra inlägget,
  gillar både dom färgerna och dessa.
  En härlig färgkarta du satt ihop
  Ha en skön helg
  Kramar
  AnnaMaria

  • Reply ANETTESHUS February 9, 2014 at 10:41 am

   Hei, Anna Maria

   Takk fokoselig hilsen. Så trivelig at du liker fargene. Ha en riktig fin søndag!
   STOR KLEM

 • Reply linda September 25, 2014 at 8:57 am

  Hei anette!
  Takk for flott blogg! Var på fargerike, ås for 2 uker siden for å få fargeprøver på noen av dine fine farger – da vi pusser opp kjelleren. Men det var mye rot og fargenavnene stemte ikke overens med dine. Den eneste fargen de fant var rullestein. Nå har jeg malt gangen i denne fargen og er kjempe fornøyd!

  • Reply ANETTESHUS September 25, 2014 at 9:34 am

   Hei, Linda ! Takk for koselig hilsen!! Så gøy at du har valgt å male med Rullestein. Ja, dessverre har ikke Fargerike akkurat vært så flinke til å informere de ulike butikkene om fargene :( Så får ofte tilbakemeldinger om surr. Det eneste som hjelper er kanskje om du rapporterer dette til Fargerike ..

   ps. send meg gjerne noen bilder av det ferdige resultatet! Altid så gøy å se !!

   Ha en fin dag!
   KLEM
   ANETTE

  Leave a Reply