NYHET! iPAD-FARGEKART
Interior, decorating, inspiration, life.
16074
post-template-default,single,single-post,postid-16074,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

NYHET! iPAD-FARGEKART

 


eFargekart for iPad (iBooks)

 

 

Hei, fine leserne mine ! I dag er jeg litt stolt – ja, i alle fall happy,  når jeg endelig kan annonsere at anetteshus:TheCollection er tilgjenglig som fargekart på iPad !! Ja, dere vet jo at jeg leeenge har grublet og tenkt på hvordan jeg best kan få vist dere de fine fargene mine – ettersom det ikke eksisterer noe fargekart i Fargerikebutikkene. Jeg har prøvd litt forskjellig; alt fra “før-etter-bilder” på bloggen til små instagrambilder av hver enkelt farge. I dette elektroniske fargekartet, eller eFargekartet som jeg har valgt å kalle det, finner du alle de 12 fargene mine, litt info + masse bildeinspirasjon:) Hvorfor lage fargekart i papirutgave når Apple tidligere i år introduserte fantastiske iBooks 2 !? (se gjerne videoen:

p.s. Ikke forvent dere noe superfancy med 3-D effekter og sånn da *ler* Dette er et enkelt fargekart som kun har til hensikt å presentere de ulike fargene , dessuten er dette den første gangen jeg lager eBok. Men det frister definitivt til gjentagelse;) (se opp for anetteshus:TheCollection vol.2, hihi;))

 

 

 

 eFARGEKART:

Hvordan gjør man ? 

1. du må ha en iPad :)
2. sjekk at du har Apple-appen iBooks (den er gratis, du finner den i App store)
3. i iBooks – søk  på ‘anetteshus’, klikk og anetteshus:TheCollection havner i bokhylla di (gratis)  – enkelt !

(husk; har du ikke iPad kan du lese mer om fargene mine her)  

*iBooks is a free Apple App – an amazing way to download and read books. iBooks includes the iBookstore, where you can download the latest bestselling books or your favorite classics – day or night. Browse your library on a beautiful bookshelf, tap a book to open it, flip through pages with a swipe or a tap, and bookmark or add notes to your favorite passages. Search for ‘anetteshus’ to download anetteshus:TheCollection – and check out my colors ! :)

 

 

 ______________________

 

GIVEAWAY (avsluttet)

Fordi det er lørdag, fordi jeg er så takknemlig for trivelige og trofaste anetteshus-lesere som gjør at det alltid er like kjekt å blogge, og fordi jeg mener alle fortjener go’pauser med deilig drikke når man maler og pusser opp  – hiver jeg med en giveaway på tampen;) Leste du om den fine kapselmaskinen min i forrige innlegg ? Nå kan du vinne en Dolce Gusto Circolo fra Nescafè i sølv. Den er lekker ! Og for en nydelig kaffe den lager ! … og te! .. og kakao! :) LIK eller DEL gjerne dette innlegget hvis du, som jeg,mener pauser med god drikke er viktig når man pusser opp :) … og legg igjen en liten hilsen under (skriv gjerne om du har testet iPad-fargekartet:) hvis du har lyst til å vinne Nescafès Dolce Gusto Circolo (verdi 1.295,-)!

 

.

Ha en herlig dag, kjære alle sammen !

.

.

138 Comments
 • Åshild

  July 14, 2012 at 12:36 pm

  Den hadde passet utmerket inn her. Vanligvis er det bare en kaffedrikker i huset og innimellom en til, så vi lager veldig sjelden store mengder kaffe. Te og kakao vil flere ha så kombinasjonsmaskinen er helt super.

  Foreløpig har vi ingen flere vegger å male, så jeg har dessverre ikke testet noen av fargene dine.

 • sigrid

  July 14, 2012 at 12:40 pm

  Fantastisk flott fargekart! Har ikkje det som treng for å prøve det ut. Men neste gang noko skal malast i huset vil eg finne ein farge frå ditt kart.
  Og Gi bort vil eg gjerne vere med på ;-)

  Sommarklem

 • Inger Lise

  July 14, 2012 at 12:48 pm

  Flott fargekart, som er lagt inn på min Ipad :O)

  Jeg står midt i oppussing av en gammel eik-spisestue, og drikker Nescafe Tørrkaffe med en dæsj melk i.. Heeeelt greit! Men; må innrømme at en sånn maskin ville blitt råpopulært både for meg og ungdommene i huset! ;O)

 • Kristine Kvernstad

  July 14, 2012 at 12:58 pm

  Gratulerer med et flott fargekart, Anette!! Og du har helt rett i at pauser med godt drikke er veldig, veldig viktig! Snakker av erfaring.. ;) Så derfor blir jeg gjerne med i trekningen :)

  Klem fra Fru K

 • Anne Aaeng

  July 14, 2012 at 1:09 pm

  Hei

  Elsker bloggen din :) følger deg hver uke.
  Og vil gjerne være med i trekningen.

  Mvh Anne

 • Gitte

  July 14, 2012 at 1:17 pm

  Gratulerer med vakkert fargekart!

  En kapselmaskin…
  *drømmer*
  Er ganske lei av feildosert presskannekaffi….
  Klem Gitte

 • Elin

  July 14, 2012 at 1:18 pm

  “LIKER” innlegget ditt! Har ikke iPad, så sånn er det med den saken.. ;) Men kaffe – det liker vi også!

  Elin/sunde92elin@hotmail.com

 • Lisa Marie

  July 14, 2012 at 1:29 pm

  Så fine farger, liker god den skyfri himmel fargen:) Vi står midt i oppussing av kjelleren så du skal ikke se bortifra at det blir skyfri himmel i gangen her:)
  Og kaffemaskin er jeg på jakt etter og denne virker kjekk da jeg ikke drikker helt svart kaffe, mange smaker å velge i så jeg blir gjerne med i trekningen:)

  Ha ei fin helg!

  Lisa Marie

 • Hege T.

  July 14, 2012 at 1:49 pm

  Gratulerer med flott fargekart!
  Håper den blit tilgjengelig for iPhone også..?! ;-) Har nemlig ikke iPad.. :’-(

  Mvh,
  Hege c”,)
  PS. Er helt enig i at GOD kaffe er veeeldig viktig som pauseinnslag både ved oppussing og andre sysler..!

 • Cath

  July 14, 2012 at 2:16 pm

  Ein sånn maskin hadde vore perfekt her på hytta, så blir gjerne med!

  Mvh Cath

 • Siri

  July 14, 2012 at 2:26 pm

  Hei! Gratis med eget fargekart, skal teste det!
  Også vil jeg gjerne hive meg med på konkurransen. Ønsker meg så intenst Dolce Gusto cCircolo, også insølv da! Dånenne!
  Ha en fin dag!

 • Joannanm

  July 14, 2012 at 2:53 pm

  Dessverre har jeg ikke iPad men en god kaffee er ting i livet :)
  Eg følger bloggen din hver eneste dag og er din stor fan på IG :)
  Fantastiske bilder som inspirerer meg mye!
  Ha en fin dag!
  J.

  • ANETTESHUS

   July 14, 2012 at 3:00 pm

   Tusen takk! Så koselig å høre ! Tvivi !
   Ha en super dag !
   KLEM KLEM

 • Nina Merete

  July 14, 2012 at 3:04 pm

  Som før sagt. . . .nydelige farger.
  Vil gjerne være med på give awayen:-)

  NinaMerete

  ninadahl@bbnett.no

 • Nina S

  July 14, 2012 at 3:10 pm

  Jeg vil!! :) Gifter meg om to uker, og det hadde vært flott med en ekstrabonuspresang!;)
  God sommer!
  Nina S

 • Line

  July 14, 2012 at 3:24 pm

  Har akkurat lastet ned og bladd gjennom fargekartet, kjempefint! :)

  En kapselmaskin hadde gjort seg ;)

  • ANETTESHUS

   July 14, 2012 at 3:41 pm

   Tusen takk, Line <3 Det var koselig å høre - det kommer nok et nytt til høsten ;)

   Ha en super helg !
   KLEM KLEM

 • Marilyn

  July 14, 2012 at 3:32 pm

  Fargekartet ser flott ut, skal laste det ned etterpå. Og kaffemaskinen frister :) Hadde passet fint i sommersua som bygges.
  klem fra marilyn

 • Ingridsboble

  July 14, 2012 at 3:36 pm

  Har desverre ikke ipad, men gratulerer med det nye fargekartet! Gøy å få til nye ting :)
  Kaffe/te/kakaomaskin i lekkert design hadde vært moro å overraske med til samboeren som snart har bursdag :)
  Ingrid

 • Ingunn l.

  July 14, 2012 at 3:41 pm

  Ja jeg vil gjerne ha en slik maskin i mitt nye hus. ipad har jeg ikke men det betyr ikke at man ikke får med seg fargene dine uansett

 • Wenche S.

  July 14, 2012 at 3:59 pm

  Så nydelige farger!
  Er disse bare “limited edition”, eller er det farger som kommer til å kunne kjøpes framover?
  Og kapselmaskin har jo vært midt i blinken!

 • Vibeke

  July 14, 2012 at 4:11 pm

  Juhuu, for noen lekre farger og inspirerende bilder. Nydeligt!
  Kaffemaskin vil jeg gjerne være med i trekningen av, jeg digger alle de forskjellige smakene på både kaffe og te de har. Jeg har nesten blitt avhengig av iceteaén – nydelig!! Krysser fingere for at denne gangen er det min tur!

  Fortsatt fin helg til deg!
  Klæm Vibeke

 • Tove

  July 14, 2012 at 4:11 pm

  HEISAN,
  JEG HAR INGEN IPAD, MEN SLENGER MEG MED ALLIKEVEL.
  HERLIG INNLEGG MED FLOTT FARGEKART. LIKER BEST DE DUSE FARGENE.
  OG DEN KAFFEMASKINEN TROR JEG ER BARE KJEMPEFLOTT.
  GOD HELG TIL DEG OG DINE,
  KLEM TOVE

 • Marthe Eidahl

  July 14, 2012 at 4:21 pm

  Jeg vil veldig gjerne vinne en kaffemaskin. Har aldri testet ut en Dolce Gusto-maskin. Perfekt for å ha på hytta.
  Jeg skal teste ut det brettet i kveld, Anette:)

  Klem fra Marthe

 • Linda

  July 14, 2012 at 4:27 pm

  Trofast leser og titter på blogg, Instagram og facebook.
  Koser meg med innlegg! Noen dager gjør de en forskjell. Ønsker meg veldig en kaffe maskin.
  Lykke til med fargekartet, ser supert ut!

 • linn

  July 14, 2012 at 4:28 pm

  Gratulerer ;)
  Nyt både kaffe og pad-kart og ha en strålende lørdag.
  Klem Linn

 • Desiree

  July 14, 2012 at 4:40 pm

  Da har jeg delt på facebook, og lastet ned her på ipaden. Ser veldig bra ut! Ha en flott lørdag :) jeg krysser fingre og tær for at det er min tur å vinne ;)

 • Merete N

  July 14, 2012 at 4:42 pm

  Hei, jeg vil gjerne være med på give awayen. Har ikke iPad så får dessverre ikke testet ut eboken med fargekartet.
  Hilsen Merete N

 • Siv

  July 14, 2012 at 5:01 pm

  Appen og fargene dine er kjempefine :) Kaffemaskin ønskes til god kaffe mens vi maler her hjemme (ikke med din farge i denne omgang men det er bare fordi malingen ble kjøpt i fjor… Litt treg med å komme igang)

 • Annfrid Steele

  July 14, 2012 at 5:14 pm

  Har testet fargekartet! Nydelige farger som inspirerer meg til å fornye hjemme. Duggvått gress er nydelig! Ønsker meg veldig kaffemaskinen! Ha en fin dag!

 • Merete

  July 14, 2012 at 5:17 pm

  Hei!
  Så gøy med eget fargekart:) også så flott at du har fått det til på iPad:) (synd jeg ikke har det) :)
  Du har jo så utrolig masse flotte farger og den duse blå kunne jeg godt tenkt meg å prøve:)
  Hvis du kan om du gir meg tips om hvor jeg får kjøpt fargene dine:)
  Så herlige bilder og for en flott gave:)
  Vil gjerne være med på den:)
  Ha en herlig sommerkveld

  Klem Merete

 • Sølvi Amundsen

  July 14, 2012 at 6:21 pm

  Så fint farvekart.Dette skal jeg bruke når vi er klar til å male. Vi pusser opp et gammelt hus og har akkurat begynt å grave ut tomt til ny hytte. Kaffemaskinen hadde kommet godt med for jeg tror vi kommer til å trenge litt pauser fremover.

 • Hobbyvimsa

  July 14, 2012 at 6:45 pm

  Gøy jeg vil gjerne vinne den:)

  Da er den lastet ned,og skal leses etter
  at mine småtroll er i seng.rakk kun å laste den ned
  på denne sofa pausen:)

  Nyt helgen!

  Klem Linda:)

 • TS

  July 14, 2012 at 6:56 pm

  Hei fra USA! Would love, love, love the capsule machine!!! Tusen takk! – TS

 • Fru R.

  July 14, 2012 at 7:28 pm

  Hei
  Fargene dine er så flotte, vi skal igang og pusse opp alle rom i utleieleiligheten i huset vårt, så da må jeg ta en nærmere titt på fargen din *strå*.
  Er blitt utrolig flott på hytten deres, og gjett om jeg har fulgt prosessen :)

  Og siden vi i tillegg skal møblere leiligheten trenger vi absolutt alt, har bestemt meg for at det meste skal kunne finnes på Finn.no, gjenbruk er viktig. Men i tillegg så må jeg prøve lykken på Nescafès Dolce Gusto Circolo, og håper sterkt på vinnerlykke ! Gjett om det hadde været gode kaffepauser midt oppi all opp-pussing :)
  Klem fra Mette

 • Giraffenskaos

  July 14, 2012 at 7:52 pm

  Har ikke testa men skal ile inn å teste den appen og fargekrtene dine :)
  KAffepause er dagens høydepunkt

 • Eva Britt

  July 14, 2012 at 8:03 pm

  Jeg har ikke ipas ,men det står på ønskelisten min.
  En kapselmaskin hadde gjort seg.
  Fortsatt god sommer.

 • Anita Bolle

  July 14, 2012 at 8:36 pm

  Go sommer…holder på å bygge meg et fint lite nordlandshus og vil derfor trenge massevis av farger og inspirasjon i tiden fremover…meget mulig at jeg vil bruke noen av dine farger i sommerhuset mitt…takk for en fin blogg…Anita

 • Kristine S

  July 14, 2012 at 9:04 pm

  Da her jeg likt og delt innlegget. Har ikke fått prøbvd appen enda, men det skal jeg jammen meg få gjort snart.

  God sommer til alle:)

  Mvh. Kristine Senum
  E-post: kristine907@gmail.com

 • Monica Skadsem

  July 14, 2012 at 9:17 pm

  Har lastet ned fargekartet, og syns det var veldig greit å se de forskjellige fine fargene – og mange delikate og insirerende bilder med herlig stemning! Jeg ser at fargen SKYFRI HIMMEL fort kan bli en favoritt, og at jeg kommer til å bruke den på noen prosjekter jeg har stående “på vent”
  Ønsker deg en fortsatt fin sommer, og vil gjerne være med i trekningen av kaffemaskinen

 • Fjasevashuset

  July 14, 2012 at 9:26 pm

  Jeg laster ned fargekartet og skal virkelig prøve fargene:) vi har kjøpt oss en gård fra 1834 og jeg mener jeg skal klare å finne en og annen plass til anettes hus fargene:)
  Tjoho!

  Stor klem

 • Kristine

  July 14, 2012 at 9:41 pm

  Hei
  Jeg har tenkt og prøve farger fra fargekartet ditt i hytta vi holder på og bygge, gleder med! Har kjempe lyst til og være med i trekningen!
  Mvh
  Kristine

 • Anne-Petra

  July 14, 2012 at 10:18 pm

  Hei!
  Er fast følger av en veldig inspirerende blogg. Har desverre ikke Ipad – så det fargekartet får jeg vel da ikke testa.
  JA pauser med god drikke er viktig når man pusser opp. Har ikke slik maskin, men skulle gjerne hatt det!!

 • Anne-Marte

  July 14, 2012 at 10:56 pm

  God lørdag!
  Kaffemaskin på hytta har jeg ikke tenkt på… Men hvorfor ikke?? Så det skulle jeg gjerne hatt :-)
  Jeg har nå lastet opp fargekartet på iBooks. Personlig liker jeg fargekart på papir, men mer profesjonelt fargekart enn dette finnes vel ikke? Alle effektene er jo umulig å få til på papir, så denne var bare helt rå!!! Blir inspirert til å prøve noen farger :-)
  Anne-Marte.

 • Christina

  July 14, 2012 at 10:58 pm

  Hei på deg!

  Kaffemaskin på hytten hadde vært lykke det, så jeg krysser fingrer og tær for at den kommer nordover;)
  Gratulere med eget fargekart, det må være stas – skal sjekke det ut nå!;)

  Fiiiin kveld til deg og dine.

 • Sissel Loise

  July 14, 2012 at 10:58 pm

  Skal få testa fargekarte på ipaden når eg får den tilbake i august, den er på lån til søstern som er hus og hundepasser i sommar :) Ser i allefall lekkert ut på laptoppen, og så greit å kunne bruke denne løysinga når ein renoverer gamle hus. Kapselmaskin hadde absolutt gjort seg på kjøkenbenken, og denne var ekstar lekker.

 • Silje

  July 14, 2012 at 10:58 pm

  Hadde jeg hatt iPad, skulle jeg så absolut ha sett på fargekartet, men det har jeg ikke.. Så får nøye meg med å se det du har lagt ut her jeg:-)

 • Eva

  July 15, 2012 at 12:48 am

  Supert fargekart! Og fantastisk give avay ;) Fortryllende helg og sommer ønsker jeg deg og dine!

 • Unni

  July 15, 2012 at 1:58 am

  Kjempefint fargekart

 • merita

  July 15, 2012 at 6:42 am

  Jeg har desverre ikke ipad, så får ikke testet ut fargekartet. Nydelige farger iallefall.
  En slik kaffemaskin har stått på ønskelisten en stund ja, drømmer om den;-)

 • Kat

  July 15, 2012 at 7:21 am

  Ja, ja, ja både til fine farger og god kaffe.
  Begge deler er viktig når en pusser opp.
  Er gjerne med på gi-borten for vi har så vidt begynt å pusse opp rom to i vårt nye gamle hus.
  Kat

 • Rene Linjer

  July 15, 2012 at 8:37 am

  Gratulerer med din første ebook, fungerte veldig bra. Fiiiine farger. Ønsker oss en sånn maskin på hytta vi også så jeg vil gjerne være med i trekningen. Er så bra man kan lage annet enn kaffe også :-)

 • Milla

  July 15, 2012 at 9:07 am

  Så artigt med fargekart på Ipad:)Leeenge til ferie,hadde vore fint med ei kaffimaskin i det gråe sommarvèret:)Noko å varma seg på sidan sommarvèret uteblir!

 • Marius Grøtan

  July 15, 2012 at 12:01 pm

  Jeg liker og deler innlegget ditt på FB! Har akkurat fått Ipad, slik at jeg har ikke satt meg inne i disse appene, men når jeg finner ut av det, skal du ikke se bort i fra at jeg tester fargekartet ditt:) Blir gjerne med på trekning av kapselmaskin.

  Marius

  grotan@hotmail.com

 • Anna O.M.

  July 15, 2012 at 12:10 pm

  En kapselmaskin er min drømmer enda, men kanskje ? :)

  Da her jeg likt og delt innlegget.

  Lykke til!

  God sommer!

 • Rannveig Kh

  July 15, 2012 at 1:36 pm

  Jeg er med :D
  har ikke ipad, så får ikke testet ut fargekartet ;(
  men har likt og delt :)
  Rannveig Kh
  rankh@hotmail.no

 • Bente Hagen

  July 15, 2012 at 2:45 pm

  Likt og delt ditt innlegg!
  Jeg berømmer deg for å ha satt opp fargekartet, og har selv lyst å prøve det ut! Til liten og stor oppussing, det være seg oppfreshing av gamle møbler eller større oppgaver som vegger og rom, trengs det imidlertid pauser, og kaffemaskin er hva man trenger da, er jo elsker av latte da, smil….
  Yusen tusen takk for en fantastisk giveaway du legger ut her!!!

  Sommerhilsen
  Bente Hagen
  netlohell@hotmail.com

 • I.H

  July 15, 2012 at 3:58 pm

  Hei!
  Synes du fortjener en pause under all oppussingen :)
  Smart med fargekart-app! Får ikke prøvd den selv, men skal foreslå den for venner som pusser opp.

  Jeg vil gjerne være med i trekningen. Veldig snilt av deg å inkludere de uten blogg i trekningen!

  i_Sen3@yahoo.no

 • Jorunn bratt

  July 15, 2012 at 6:07 pm

  hei. For et flott fargekart med koselige farger. Har lagt den inn på ipaden. Hygger meg ofte med å følge din flotte blogg. Ha en fin dag videre, og takk for fin innsperasjon og ideer. Hilsen Jorunn.

 • Camilla

  July 15, 2012 at 7:44 pm

  Jeg vil gjerne være med i trekningen! Liker på innlegget! Hilsen Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com

 • Elise

  July 15, 2012 at 8:38 pm

  Så bra det ble! Og kjekk app også! Liker, liker! Og ja, er helt enig med denne pusten i bakken altså, og nå bærer det opp på kjøkkenet for å lage meg en kopp te (på gamlemåten…), det hørtes fristende ut! Igjen, bloggen din er så flott! Den gir meg masse inspirasjon, og jeg har definitivt fått mange idéer som kommer til å bli brukt når jeg er ferdig med utdannelse og etter mye sparing en dag har råd til å flytte inn i mitt EGET hus! Tusen takk!

 • Har en drøm...

  July 15, 2012 at 8:58 pm

  Å, så kult!
  Flink du er altså:)
  Jeg skal jammen meg prøve dette på min IPad når den bare blir pakket opp av feriebagen og ladet:)

  Elsker fargene dine!!

  Jeg blir og med og prøver lykken, har ønsket meg en slik en lenge ja, hihi:)

  Ha fortsatt gode sommerdager ♥

 • Tom Kenneth Green

  July 15, 2012 at 9:10 pm

  Jeg er gjerne med på trekningen :)
  har likt og delt innlegget :)
  Har akkurat fått meg en kopp med drikke av denne maskinen og det smakte nydelig så håper jeg vinner en selv :D

  tomkgreen@hotmail.com

 • Åshild

  July 15, 2012 at 10:52 pm

  Hei! Veldig fine farger du har laget. Jeg finner mange der jeg kunne tenkt meg selv. Og en slik kaffemaskinen kunne jeg også veldig godt tenkt meg…

  God sommer!
  Åshild

 • Silje

  July 15, 2012 at 10:54 pm

  Liker, testet og har veldig lyst på ny lekker kaffemaskin! Lenge leve kaffepausene! De er gull verdt

 • Mia

  July 15, 2012 at 11:39 pm

  Så spennende! Flotte farger!!

  En sånn kaffemaskin hadde jo vært kjempe flott. tvi tvi…
  jeg skal dele innlegget! :)
  Ha en fantastisk sommer videre!!

 • Lise

  July 15, 2012 at 11:39 pm

  Jeg har ingen I-pad så fargekartet har jeg ikke prøvd der :-/
  Ikke har jeg kaffemaskin heller, men plenty med maleprosjekt på hytta. Og selvsagt med innlagte kaffe/drikkepauser. En kapselmaskin hadde vært topp :-)

 • Anonymous

  July 16, 2012 at 12:00 am

  Jeg vil gjerne være med:) Jeg har ikke Ipad, så får dessverre ikke prøvd fargekartet:(

  snefrid1@msn.com

 • Katja

  July 16, 2012 at 12:45 am

  har likt og delt, vil gjeerne være med i trekningen :D

 • Linda

  July 16, 2012 at 1:40 am

  Så flott at fargekartet er tilgjengelig på iPad! Bare så synd at jeg ikke har en iPad, så jeg får ikke sjekket det ut. En virkelig kjekk give away i disse grå “sommer”dager. En slik maskin har vært på ønskelista en stund så jeg slenger meg gladelig med :) Har likt innlegget ditt.

  Ønsker deg og dine en fantastisk sommer!

 • Rødhette

  July 16, 2012 at 2:22 am

  Hei! Det hadde vært utrolig kjekt å vinne en kapselmaskin! Jeg har ikke noen iProdukter, så får ikke testet fargekartet ditt, men har delt innlegget på både Twitter og Facebook. :)

 • Nina

  July 16, 2012 at 7:57 am

  Hei.
  Veldig glad for at du blogger i ferien.
  Jeg vil gjerne vinne en kapselmaskin :)
  Hilsen Nina

 • Marit

  July 16, 2012 at 8:25 am

  Hei! Jeg liker og deler innlegget på FB. Jeg har testet fargekartet på iPad, nostalgi og duggvått gress skal testet ut på noen krakker:-) vil gjerne være med på denne kjekke trekningen:-)

 • Signe Kari

  July 16, 2012 at 11:34 am

  Hei, fargekartet ligger på IPaden og vi kommer til å beise panelen vi har i gangen med svaberg, gleder meg til det. Det blir et høst prosjekt.
  Hilsen Signe Kari

 • Katrine

  July 16, 2012 at 11:49 am

  Jeg har dessverre ikke iPad, så jeg får ikke sjekket ut fargekartet.. Men utifra bildene dine her virker det veldig bra!! :D Jeg har delt dette innlegget på facebook til mine interiør-interesserte venner, og krysser fingre for å vinne den fantastiske kaffemaskinen! :)

  Ha en fortreffelig uke!

 • Angela

  July 16, 2012 at 2:50 pm

  Hadde vært fint å være så heldig å vinne en slik kaffemaskin. Det hadde sikkert satt fart så drømmene og planene for oppussing – kanskje med en av dine fine farger i gangen??

 • Camilla Aasheim

  July 16, 2012 at 3:20 pm

  Gratulerer med fargekart på iPad, har ikke sjekket det ut av den enkle grunn at jeg ikke har noen maleprosjekter på gang nå. ;-) Men kommer definitivt til å sjekke det ut når jeg skal pusse opp soverommet. Elsker kaffedrikker, så blir gjerne med i trekningen om kapselmaskinen.

 • Bente Pruglhei

  July 16, 2012 at 3:20 pm

  Har ikke Ipad, men har likt og delt med mine venner som kanskje har :)

 • Gro

  July 16, 2012 at 5:27 pm

  Kjempefint med fargekart som iBook! Har testet det og liker kolleksjonen din kjempegodt. Håper du koser deg i sommer. Tar gjerne et lodd på kaffemaskinen. Drikker mest te selv, så da kunne jeg by gjestene på litt finere kaffe enn pulver ;-) hilsen Gro

 • lisbeth n

  July 16, 2012 at 10:13 pm

  å så flott premie, jeg er med, har likt og delt.. Med en slik hadde det blitt mange mange pauser. Jeg har eksamen i både august, september og desember + mange oppgaver, så da trenger jeg en god grunn til å ta en pause i ny og ned.

  uglylizz78@gmail.com

 • Hege Anita

  July 16, 2012 at 11:34 pm

  Jeg har ikke testet, men jeg vil gjerne være med i trekningen :)

 • Trude Lie-Hemminghytt

  July 17, 2012 at 10:38 am

  Hei Anette! Gratulerer igjen med fargekartet. Er på hytta nå og pusser opp..;) -Så kartet blir lastet ned når vi kommer hjem:) Var og hentet noen prøver i går og ser ut som kjøkkenstolene våre får et strøk med ‘Blåbær med melk’ Jippi! :)
  Kaffemaskinen hadde passet perfekt på benken her.. ;)
  Ha en fin dag!
  Mvh Trude

 • Kent Jørgen HIlleren

  July 17, 2012 at 12:57 pm

  Fantastisk app, måtte teste den ut med en gang jeg kom meg inn på hjemmesiden og lest om den! Helt suveren! takk

 • Janne Kari V.

  July 17, 2012 at 2:10 pm

  Har delt konkurransen:) for en flott premie, har ikke kapselmaskin men ga en i gave til mamma da hun hadde bursdag, den falt virkelig i smak, håper eg får min egen snart og:)

  mvh Janne Kari

 • Elisa

  July 17, 2012 at 2:29 pm

  Appen funket kjempefint, herlige farger, Nostalgi er min favoritt:-) Ta meg med i trekningen,
  har lenge ønsket med kaffemaskin:-)

 • Camilla

  July 17, 2012 at 10:52 pm

  Hei :) Er helt ny her, utrolig fin blogg og flotte tips og ideer. Supre farger, likte særlig skyfri himmel :)) liker og vil gjerne være med i trekningen :)

 • Mette Irgens

  July 17, 2012 at 11:10 pm

  Har dessverre ikke testet farvekartet, da jeg ikke har noen iPad… Men en kapselmaskin hadde vært fantastisk om jeg er heldig nok til å vinne.
  Ønsker deg en flott sommer, Anette.
  Klem, Mette

 • Ida

  July 17, 2012 at 11:24 pm

  Hei!

  For en fantastisk gave du gir bort – jeg vil svært gjerne vinne!

  Jeg har testet ut fargekartet ditt på iPad, og synes det er veldig bra! Alle bildene du bruker er nydelige, og de passer så godt sammen med fargene. Binder liksom det hele sammen så godt. Og liker alle fargene veldig godt! De gir en litt sånn varm og god følelse – minner om vår, sol, forelskelse, lykke, ja alt godt på en og samme gang! :)
  Hadde i grunnen tenkt meg å beise sengegavlen min med “drivved”, men jeg har ombestemt meg. Det blir “svaberg”, garantert!

  Ønsker deg en riktig fin sommer!

 • LilleBessa

  July 18, 2012 at 12:28 am

  Ha,ha, teknologien går litt tregt her, nå har jeg strevd en stund med å få lastet appen inn på min iphone. Den dukker opp i listen når jeg søker, men så står det plutselig “ingen treff”. Men så så jeg at det var ipad som gjaldt her.Hi, hi.. Har ikke ipad, så jeg ble sååå lei meg da jeg skjønte feilen. Som du vet, maler jeg møbler i det vide og det brede. Tenk å hatt ipaden tilgjengelig når jeg skulle velge ut farger til møblene, og ikke minst med i malingsbutikken ;) Vel, vel, jeg har delt vidunderet på LilleBessas fb side, og krysser fingre og tær for at jeg blir den heldige eier av en kaffemaskin;) Uansett, fortsatt god sommer!

 • Merete L

  July 18, 2012 at 11:37 am

  Hei, har nettopp oppdaget bloggen din, inspirerende og flott :) Fantastisk med fargekart på ipad’en, da!
  Blir jo også gjerne med i trekningen :)

 • Ida Lind

  July 18, 2012 at 8:55 pm

  Jeg deler selvfølgelig videre :)
  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 • Monica Karin

  July 18, 2012 at 10:44 pm

  Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
  Så kjempe stilig med den fargekart app’en.
  ( _/ )Jeg har ikke iPad selv,men jeg lastet den
  (=’.’=) ned på en venn sin iPad slik at jeg fikk sett den
  («)_(«) og den var kjempe bra.. Så gratulerer med en
  kjempe fin App. Jeg har likt/delt innlegget og har veldig
  lyst og være med i trekningen av en kapsel maskin.
  Ønsker deg en kjempe fin sommer videre…

  Stor sommer hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com
  ༺♥༻♥༺♥༻♥༺♥༻♥༺♥༻༺♥༻♥༺♥༻♥༺♥༻♥༺♥༻༺♥༻♥༺♥༻♥༺♥༻♥༺♥༻

 • Fra huset i svingen

  July 18, 2012 at 10:46 pm

  Her skal vi straks i gang å male litt, så skal definitivt sjekke ut fargekartet :-D
  En kapselmaskin hadde heller ikke vært dumt, så jeg deltar gjerne i trekningen!

  Klem Karianne

 • Ole-Martin

  July 19, 2012 at 12:27 pm

  Jeg har likt og delt på FB!

  Ole-Martin
  olejen(ætt)live.no

 • Lene-Marie

  July 19, 2012 at 8:25 pm

  Den kaffemaskinen hadde passet både i vårt hus og vårt sinn, kjenner jeg ;-) Blir gjerne med i trekningen av den jeg :-) Har desverre ingen iPad, men er sikker på at fargekartet ditt tar seg godt ut på appen også :-)

  Klem Lene-Marie

 • Marits Hverdagsgleder

  July 20, 2012 at 10:57 am

  Så kult med fargekart-app for IPad :) Har IPad, men bruker den altfor lite… greit med Pc’n for da kan jeg skrive ut osv…. men fargekartet skal lastet ned på IPad’n, deter sikkert!
  Jeg liker og deler på FB og vil gjerne være med i trekningen om en kapselmaskin :)
  God helg, Anette!

 • Sigfrid Pettersen

  July 20, 2012 at 5:37 pm

  Hei, jeg vil gjerne være med på giveaway`en. Har en som snart flytter på hybel for første gang, og kaffe er et must for å våkne om morra`en… Takk for en spennende blogg!

 • VillaWikan

  July 20, 2012 at 7:13 pm

  Hei Anette mor =)
  Jeg tror jeg har glemt å rost fargene dine opp i himmelen ;-) De er nydelige! Veldig forelsket i den lys grå/blå. Den hadde vært nydelig på badet vårt. Det er nå i fargen Gustaviansk, synes det ble hakket for blå. Men det får stå sånn en stund til..jeg faktisk litt lei av å male. *smile*
  Men jeg er hvertfall overbevis om hvilken farge det blir når jeg finner motivasjonen =)
  Gratulerer så mye.
  Klem Linn

 • Sølvi vigesdal

  July 20, 2012 at 10:47 pm

  Har en drøm om slik en maskin. Krysser fingrene…

  Mvh SølviV

 • Charlotte Vatne

  July 21, 2012 at 12:22 am

  Åh, som jeg vil vinne en slik en! Det hadde vært helt perfekt til studiestart :D Har desverre ikke iPad, men vurderer å kjøpe en til høsten, og da skal jeg teste det ut :)

 • Monika Taarneby

  July 21, 2012 at 12:22 am

  Jeg har likt og delt innlegget for det er kjempeviktig med god kakao for min del når man har pauser :) så ejg vil gjerne være med i trekningen din…jeg ahr desverre ikke iphone så jeg har ikke fått sett på appen din :/
  Ha en fantastisk helg :)
  Mvh Monika T(nika_nor@hotmail.com)

 • Hilde

  July 21, 2012 at 8:41 am

  Hei!
  Kjempespennende farger, liker dem veldig godt:)
  Kan jeg spørre deg hvilken hvitfarge du maler møblene dine i, jeg mener å ha lest om det for lenge siden, men finner ikke igjen siden:)

  Mvh Hilde

 • Ellen E

  July 21, 2012 at 10:21 am

  Hei!
  Jeg blir gjerne med! Vi pusser opp et hus fra 1910 og jeg er helt enig med deg – gode kaffepauser må man ha!
  Fortsatt god sommer!
  Hilsen
  Ellen

 • Magnus Arnesen

  July 21, 2012 at 12:11 pm

  Kult med fargekart på iPaden ;) Stå på videre!

 • Anita

  July 21, 2012 at 4:46 pm

  Fargekartet så veldig lurt ut og det skal testes ved første mulighet. Takk for gode tips, råd og inspirererende innlegg & fotos! Jeg blir veldig gjerne med i trekningen av den lekre kaffemaskinen. Ingen kaffedrikker selv, men veldig glad i kakao. Og mine kaffedrikkende venner hadde nok blitt veldig glade for å slippe pulverkaffe hver gang de er på besøk :)

 • ine

  July 21, 2012 at 6:42 pm

  Har sjekket ut fargekartet. Nydelige farger!!! Nå må bare mannen overbevises om at vi trenger å male litt….
  Skulle gjerne hatt en kaffemaskin til å lage litt pausekos :o) ine

 • Jorunn

  July 21, 2012 at 8:15 pm

  Praktisk fargekart :D
  Blir gjerne med!

 • Trine Y

  July 22, 2012 at 11:34 am

  Heia
  Fantastiske farger! Vi pusser opp og de grå fargene må prøves, så mandag stiller jeg i vår lokale fargehandel!
  Fortsatt god sommer til deg.

  Hilsen Trine

 • Silje Sandvik

  July 22, 2012 at 2:27 pm

  Hei. Jeg vil gjerne være med. Har kapselmaskin selv, så om jeg skulle være den heldige vinneren, skal jeg gi den bort til min beste venninne som er det største kaffeelskeren jeg vet om. Hun ble ganske forbløffet da hun så hvor enkelt og fort det gikk å lage god kaffe med kapselmaskin.

 • Anita J.

  July 22, 2012 at 5:36 pm

  Kaffepauser er et “must” ner man pusser opp ;o)

 • Anonymous

  July 22, 2012 at 8:40 pm

  Spennende, må prøve å få til dette :-)
  Kaffe er en selvfølge når man maler, er snart ferdig innvendig. Men trenger litt inspirasjon til de siste rommene.
  Lekker kaffemaskin…
  Mvh Gry

 • Kirsti

  July 22, 2012 at 11:18 pm

  •••♦••• Takk for en koselig blogg •••♦•••

  ► og for en premie! =))
  ► denne sjansen kan jeg ikke la gå fra meg =)

  ——> jeg er følger, og har tipset alle mine 276 facebook venner via privat melding

  ——–> kjøpte oss et gammelt rekkehus i fjor, og synes det er spennende med oppussing…står nå foran noen vanskelige valg hva gjelder maling….

  Ha en fin kveld!

  Hilsen Kirsti (trondhf@hotmail.com)

 • Mai T. M.

  July 23, 2012 at 8:58 am

  Så stilig app! Har ikke iPaden her og nå, men skal nå teste ut appen. :)

  Blir gjerne medi trekningen.

 • Alexandra Holm

  July 23, 2012 at 11:38 am

  Hei Anette!

  Gratulerer så mye med fargekartet, virkelig lekre farger! Ble så inspirert at jeg har lyst til å prøve ut en av dine farger i gangen! :)Da er det viktig med kaffepauser mellom malingen.. :)

  Hadde vært stor stas hvis jeg hadde vært så heldig å vinne en kaffemaskinen. Her i huset har vi 3 små som sikkert synes det er stor stas med en maskin som kan lage de herligste barnedrikker som kakao! :)

  En fortsatt fin sommer til deg og dine!

  Klem Alexandra

 • Kate.L

  July 23, 2012 at 1:21 pm

  Skal få lastet ned både ibooks og fargeappen din. Og blir med i trekningen av kaffimaskinen! :-)

 • Gro

  July 23, 2012 at 1:59 pm

  hei, jeg vil gjerne være med på give-awaye’n. har ikke fått sett fargekartet enda, men det blir så snart guttungen legger fra seg padda. fargene har sett flott ut på pc’en og det blir spennende å se de presentert i paddeformat. du er superdyktig og det er en fryd å lese bloggen din:)) gro

 • Beate H

  July 23, 2012 at 3:34 pm

  Dårlig med iPad her i huset, så jeg får nok ikke sjekket ut fargekartet, men fargene ser lekre ut her inn også da.
  Dårlig med kapselmaskin her også, så vil vært kjempegøy å vinne en. Takk for muligheten!

 • Katarina

  July 23, 2012 at 6:59 pm

  Kjempe fine farger på fargekartet, likte de veldig godt! I huset mitt driver vi med å pusse opp og da hadde det vært perfekt med en slik kaffe, te og kakao maskin! Trenger en verdig drikke pause mens man holder på :)

 • Bente L

  July 23, 2012 at 9:44 pm

  Jeg blir gjerne med :-)

  Mvh Bente L
  benmaas(at)hotmail.no

 • HildeM - Lykkelig med liten

  July 23, 2012 at 9:53 pm

  Fargekartet er helt genialt! Tusen takk for at du skrev om det!

  Likt og delt, og er gjerne med i trekningen av kaffemaskinen!

  Klem

 • Anne Silje Olsen

  July 24, 2012 at 12:21 am

  Fargekartet ditt er nyyydelig, også på iPad :)
  Krysser fingrene nå! Klem

 • Andrea Hjeldnes

  July 24, 2012 at 11:54 am

  Det ville vært flott å vinne. Skal snart flytte for meg selv, ca. 789 Km fra mitt. Det er ikke bare lett å være student.

  2404@hotmail.no

  Andrea

 • May W

  July 24, 2012 at 1:51 pm

  Tar veldig gjerne mot en kaffemaskin, ja :))) Krysser fingre. Heldig du som får holde på med interiør :))

 • Wenche S

  July 24, 2012 at 4:01 pm

  Jeg er med! Elsker kaffepausene :)

 • Mitt Lille Smykkeskrin

  July 24, 2012 at 4:09 pm

  Lasted ned på min iPad nå, så utrolig kjekt! Det tok jo ikke et minutt en gang :) innovativt og nyskapende – finnes jo ikke noe bedre! Vi er midt i utbygging, så dette skal jeg spare på :)

  Krysser fingrene for litt juliflaks- kan ikke si vi har hatt for mye av det til nå (stor taklekkasje..)

 • Solveig H.H.

  July 24, 2012 at 4:23 pm

  Åh, vil gjerne vinne!! Eg har ikkje Ipad, men Acer. Veit ikkje om eg kan laste det ned, men ska få mannen til å sjekke :-)
  Fine fargar iallefall.

  Klem fra Solveig H.H.

 • Etpuslespill (@Etpuslespill)

  July 24, 2012 at 5:32 pm

  Kjempe flotte farger i fargekartet! :-)
  Blir gjerne med i trekningen.

  Klem Miriam

 • Kari-Anne

  July 24, 2012 at 9:02 pm

  Nydelige farger!
  Vil gjerne være med i trekningen av kapselmaskinen.
  Fortsatt god sommer!

  Klem Kari-Anne

 • Guri Marie Kristoffersen

  July 24, 2012 at 10:35 pm

  Hei på deg!

  Jeg har hatt full krasj på pc’en min og med ørene mine,
  så jeg har akkurat kommet meg inn igjen etter 3 turer til Elkjøp
  for å klare det. Er totalt utslitt etter en helt uke
  med en så grusom tinnitus uten stopp, at det var like før jeg ga opp
  alt, da det stoppet i dag. Nå gruer jeg meg voldsomt til
  jeg skal legge meg, fordi skadene i nakken gjør at disse grusomme
  lydene kommer når jeg ligger.
  Jeg har så lyst å pusse opp hele den store terrasseleiligheten min,
  men nå har alle mine penger gått til healing, healing, healing og atter healing
  pluss nevrokiropraktor og en sterk massør opptil 3 ganer pr. uke de siste månedene,
  så klikker alt like før alle drar på 3 ukers ferie.
  Jeg har delt siden din med godt over 800 venner,
  OG JEG ØNSKER VELDIG EN KAFFEMASKIN!!!
  Trenger så mye nå, og kaffemaskin har jeg aldri hatt.
  Må drikke kaffe for å holde meg våken når jeg ikke får sove nok,
  og da går det i poser med Nescafe med sjokoladesmak.

  Mvh. Guri Marie
  guri_marie.kristoffersen@getmail.no

 • Kjersti Haugen

  July 24, 2012 at 11:58 pm

  Jeg må prøve den appen :)
  Og jeg er helt klart med i sjansen til å vinne en kaffemaskin. *krysser fingrene*

 • Lisa

  July 25, 2012 at 3:30 pm

  Jaaa, selvsagt vil jeg være med i trekningen!!! ♥ men, mest av alt vil jeg dele min medfølelse for deg og din familie.. forferdelig tøft naar ens nærmeste er syk.. Krysser fingrene for at det gaar bra til slutt.. ♥ du virker som en fantastisk søster, tante og svigerinne ♥

  klem fra Lisa

 • Tanja

  July 25, 2012 at 6:58 pm

  Nå har ikke jeg ipad, men du og du disse fargene dine er nydelige.
  I nærmeste fremtid skal denne damen på fargerike å handle maling og beis fra din kolleksjon, og
  jeg gleder meg masse allerede.

  Her blir det farger til både feriehus og hjemme.

  Klem Tanja

 • Therese

  July 27, 2012 at 5:20 pm

  Så stilig app! Jeg er gjerne med på trekningen hvis det ikke er for sent.. Har ønsket meg en slik leenge!!!

 • Kjetil

  July 29, 2012 at 10:23 am

  Blir gjerne med på trekningen! Har sjekket ut fargekartet ditt. Du er flink!

 • Liv

  July 29, 2012 at 10:26 am

  Først vil jeg si at jeg sender varme tanker og gode ønsker til dere!!
  Noe mer materalistisk er at jeg har ønsket meg en kaffemaskin leenge.
  Og du er flink med farger Anette!!

 • Amalie

  July 29, 2012 at 10:27 am

  Håper alt går bra!!
  Blir gjerne med på trekningen!! Har sett de flotte fargene dine, likte de godt!

 • Kristoffer

  July 29, 2012 at 10:29 am

  Tøffe ting dere går igjennom nå.
  Blir litt rart å ønske å vinne noe da, blir ubetydelig.

 • chalotte brandstrup

  July 29, 2012 at 10:39 am

  Så fine farver på farvekortet, meget inspirerende. Kan kun tilslutte mig det med kaffen. elsker kaffen og vil rigtig gerne vinde en maskine