NYE LAMPEPROSJEKTER
Interior, decorating, inspiration, life.
18591
post-template-default,single,single-post,postid-18591,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

NYE LAMPEPROSJEKTER

 

… det fornyes litt  på kjøkkenet. Over kjøkkenbordet. Igjen ;)) (du kan se tidligere lamper HER og HERNå flytter min røde Louis Poulsen opp i guttas TV-stue, dette rommet trenger en liten fargeklatt;) Vår “nye kjøkkenlampe” er en gammel, grå SIEMENS emaljelampe, med malingflekker og gamle elektriske ledninger og det hele stikkende opp på toppen. Helt perfekt med andre ord. Masse sjarm og personlighet ! I love it ♥ (lampen fikk jeg kjøpe av skjønne Hanne, som har en helt lik lampe hengende i gangen i sitt vaaakre hjem)

Jeg byr på noen “underveis-bilder” i dag …

 


tekstilledning, ‘stykejern’ , med sokkel // gummistøplsel // stor lyspære : Clas Ohlson

Selv etter en 3-dagers helsebringende kakaokur, var man nødt til å innse at slaget var tapt og avlyse alle dagens effektive “handle/male/sjaueplaner”. Men med 3 nye lamper på plass, ble ikke dagen så aller verst effektiv allikevel. Jeg og lamper altså ;) Viser dere mer senere ..

 

FIIIN ONSDAG !

.

.

Tags:
3 Comments
 • Merete

  September 12, 2012 at 7:43 pm Reply

  Hei!
  Så utrolig sjarmerende og herlig blå-farge det var på den lampen:)
  Har selv en gammel industri lampe fra Frankrike som har vært hos elektrikeren nå og skal bare få noen til å hjelpe meg å henge den opp:)

  Fortsatt herlig kveld
  Klem Merete

 • Li

  September 12, 2012 at 9:26 pm Reply

  Stiiiilig!!

  :-)

 • Hanne

  September 12, 2012 at 10:52 pm Reply

  Den ble jo bare perfekt hos deg!! HURRA!!!…nå skal vi jo snart avgårde å handle mere stash i Sverige, såååå kjekt at du ble med :)

  Vi MÅ få til den kaffen snart!

  Klemmer i fleng!

Post a Comment