NY FARGE
Interior, decorating, inspiration, life.
16615
post-template-default,single,single-post,postid-16615,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

NY FARGE

 

De aller fleste av oss er visstnok relativt tradisjonelle når vi ser at husets yttervegger er modne for en ny omgang med malerkosten; vi velger rett og slett akkurat den samme fargen :) Men ny farge kan gi huset et helt vidt forskjellig uttrykk. Jeg synes enkelte hus ‘strutter av prakt’, ikke bare fordi de bare er vakre, men rett og slett på grunn av fargen …

 

 

Nå som den lille, røde bestefarhytta vår plutselig er blitt dobbelt så stor og fremstår som “nesten ny” , var det gøy å fornye fasaden litt også. Nytt liggende panel, enkle profiler og “porch-stolper” er blitt malt med gråfargen SOMMERDRØMMER fra anetteshus:TheCollection, en varm, naturlig grånyanse som får hytta til å gli fint inn i omgivelsene. Tanken er at svaberg, strand, sjø, gress, lyng og skog skal få spille “hovedrollen”. Med store vindusflater og franske dører har vi åpnet opp til naturen og forsøkt å “viske ut” skillet mellom ute og inne …

 

 

… den gamle terrassen står her fremdeles som dere ser. Jepp; rød og grønn ;) Den skal etter hvert erstattes av en ny med rekkverk av diagonale kryss. Men enn så lenge gjør den nytten både som som “stillas” og oppbevaringsted for materialer og malingsspann. Og det er den perfekte plassen å kose seg med kaffen i ettermiddagssola – selv om utemøblene synger på siste verset og man må være ytterst forsiktig når man peiler seg inn på en av de slitne og avflassede stolene ;) hihi …

 

 

 

“Tips; test fargen – gjør alltid et prøveoppstrøk på veggen,
før du kjøper mange liter av malingen”

.

*vi maler med Fargerikes Baron Ultra; en dekkende vanntynnet akrylmaling som gir ekstremt god værbestandig, glans- og fargestabil overflate. “Som å male med fløte dette”, som pappa alltid sier. Ingenting å utsette på malingens gode påføringsegenskaper i alle  fall ;) Har du lyst til å lese mer om anetteshus:TheCollection kan du gjøre det her :)

.

.

Ha en strålende onsdag !

.

.

6 Comments
 • beate

  August 29, 2012 at 10:37 am Reply

  kjempefint!! fytti katta for en lekker hytte dere har!!

  er dere mange som deler?
  vi er endel som deler nå (mamma og tante med to barn m/familier hver) så vi har de siste årene fordelt med annet hver år. (foreldrene mine, oss og bror m/fam ett år og tante og hennes fam det andre året…) trist det året vi ikke har hytta, men da står vi liksom fritt til å finne på noe helt annet i ferien. neste sommer er det vår tur igjen, og jeg gleder meg allerede!

  ønsker deg en fin dag!

  p.s fargene dine er kjempefine!!!

  klem

  • ANETTESHUS

   August 29, 2012 at 7:49 pm Reply

   Fytti katta, du er vel snill! hihi Vet du, Beate; det gjenstår en gooood del ennå . Men det går seg til ;)) Kanskje 1.etg blir ferdig i år. Det hadde jo vært noe. Kanskje vi kunne vært her litt i julen. Det er i alle fall noe vi drømmer om, noe som hadde vært ille kos !!

   Forstår godt at det er litt trist når veldig maaaange må fordele de korte sommerukene mellom seg. Vi var i samme situasjon for noen år siden. Men nå som vi kan være her når vi vil, har vi plutselig frihet til å pusse opp og male litt også. Og det er herlig !!
   Ha en fortsatt fin uke !
   STOR KLEM

 • Merete

  August 29, 2012 at 11:19 am Reply

  Så nydelig hytte dere har og for en herlig farge:)
  Så kjempe gøy med enda nye farger fra deg:)
  Du er så flink der:)
  Blir spennende å se rekkverket også:)

  Ha en herlig dag

  Klem Merete

  • ANETTESHUS

   August 29, 2012 at 7:41 pm Reply

   Tusen takk, fineste Merete! Ja, det skal bli gøy å få alt ferdig. Akkurat nå “ødelegger” den gamle terrassen for den fine, nye fasaden vår. hihi. Men det er så mye som gjenstår inne ennå. Vi får ta det litt etter litt, det er jo noe av sjarmen ;)

   Ha en fin kveld!
   KLEM KLEM

 • Anita

  August 29, 2012 at 6:34 pm Reply

  Nyyydelig farge på hytta ja. Elsker gråtoner da.

  Ha en flott høstkveld.

  • ANETTESHUS

   August 29, 2012 at 7:39 pm Reply

   Tusen takk, Anita. Så koselig at du likte fargen. Det er nesten umulig å få et riktig inntrykk av den på bilder (og på en dataskjerm) Den er finere i virkeligheter ;))

   Fortsatt fiiin kveld til deg også !

   STOR KLEM

Post a Comment