My Kitchen, Old treasures

MY KITCHEN / HOME TOUR

anetteshus-9399

 

 

Hei! Jeg regner med det er flere enn meg som sitter benket foran tvskjermen akkurat nå. Veldig spennende valgvake i kveld …

… men jeg deler allikevel noen bilder fra kjøkkenet. Bli gjerne med inn en tur.

 

anetteshus-9447anetteshus-9339anetteshus-9365

 

 

Det har skjedd veldig lite på kjøkkenet siden huset sto ferdig (sliping av gulv er deriomot under planlegging) Men jeg trives fremdeles godt med underskap-, høyskap-, kjøkkenøyløsningen … selv om man kanskje skulle ønske at det var mulig å flytte bitte litt rundt på ting av og til *smiler*

 

Jeg er svak for lin og vakkert, hvitt porselen – gjerne en blanding av nytt og gammelt.  Detaljer i tre skaper et litt lunere uttrykk. Og jeg liker veldig godt å spe på med friske blomster og urter. Selv om det er totalt fraværende på disse bildene. Men her måtte jeg rett og slett passe på å knipse noen bilder  før sekker, skolebøker, post , handleposer og middagstallerkner – herlig hverdagsrot – tok helt over ;)

 

 

anetteshus-9404anetteshus-9439 anetteshus-9372anetteshus-9342
Min fantastiske svoger og lillesøster på kjøleskapet. I mine tanker hver dag <3

 

 

Hmmm. Hva liker jeg best med kjøkkenet? Lyset! Utgangen til terrassen – herlig og praktisk på varme sommerdager. Den store kjøkkenøya – vi hadde ikke klart oss uten, den fungerer både som frokostbord /arbeidsstasjon / leksepult / tegne- og malebord. Og knitringen fra en god og varm peis på kalde morgener.

 

 

anetteshus-kjokkenanetteshus-9327

 

 

 

Ha en fortsatt fin kveld!

Takk for besøket. Neste gang byr jeg på kaffe også!

SIGNATUR