MIMRING MED ‘MISS METTE’
Interior, decorating, inspiration, life.
48520
post-template-default,single,single-post,postid-48520,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

MIMRING MED ‘MISS METTE’

3

 

// “MIMRING MED …” er en serie innlegg hvor jeg mimrer litt med gamle, gode bloggvenner om den første tiden som interiørblogger, da “alle kjente alle”. Mange blogger fremdeles, andre har lagt blogghatten på hylla, en del har tatt en liten pause. Håper du også synes det er trivelig med et gjensyn, eller kanskje du oppdager en ny blogg! Heng med! 

 

 

1

 

Mette har funnet roen og lykken i vakre Brønnøysund. Her, i det totalrenovert huset fra 1958, hvor flotte cruiseskipet kommer glidende forbi rett utenfor stuevinduet, knipses det bilder av hus og hjem, bakverk og vakker natur. På Mettes kreative og flotte blogg er det alltid sommer! Det føles i alle fall slik. Herlige farger og mønstre, friske blomster, frukt og bær minner om sol og varme og lysere tider. Bli inspirert!

 

4

 

1. Hva husker du best fra den første tiden som blogger? 

Det jeg husker best med den første tiden som blogger var fellesskapet og at vi «kjente alle», en koselig tid, med masse inspirasjon og bekjentskaper.

 

2. Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg begynte å blogge fordi jeg liker å ta bilder, og jeg syns det er gøy å være kreativ med layout, bilder og blogg – samt at jeg ble inspirert av alle de flinke kreative bloggerne der ute…

 

3. Hva blogger du mest om?

Jeg er en hverdagsblogger, alt fra interiør, natur, reiser og mat.

 

01utpåtur8

 

4. Kort oppsummert; hva har skjedd siden bloggstarten?

Jeg blogget nesten hver dag da jeg var aktiv – men så ble jeg mer og mer sliten, trøtt og uopplagt og til slutt sa det bare stopp… Problemer med mat/mage/tarm gjør at energi og utmattelse stopper opp det meste, men jeg «jobber» med saken og håper at ting blir bedre etter hvert nå. De siste to årene har jeg blogget litt av og på, men planen/ønsket er å fortsette med bloggen fremover – da jeg har så masse planer og ideer. Må bare få på plass litt «småtteri» ang helsen først.

 

5. Hva er din favoritt-interiør-dille om dagen?

Min favoritt interiør-greie om dagen er å følge med på Instagram og på Pinterest, – alt av hus/hjem/interiør da vi drømmer om å bygge oss et hus i fremtiden. Ellers så er jeg blitt mere glad i farger og fått sansen for lamper og belysning.

 

6. Er det noe du savner fra tiden som blogger?

Jeg savner fellesskapet vi bloggere hadde, det er vel det jeg savner mest fra tiden som blogger. Hvorfor jeg fortsatt blogger er for at jeg liker å ta bilder og være kreativ. Har masse ideer som jeg ønsker å dele – både når det gjelder interiør og mat… Liker også å være kreativ og har siden 2009 hatt et ønske om å lage mitt eget nett magasin, men dette uteble etter hvert som jeg ble dårligere. Magasinet mitt er det som gjør at jeg ønsker å fortsette med bloggen, jeg har lyst til å bli bedre fotograf, skaffe meg mer kunnskap – og ikke minst ha energi og helse til å få det til skikkelig.

 

jan12 0132

alle foto: miss mette

 

Besøk Mettes flotte blogg 
– følg på instagram.

 

Nyt søndagskvelden!
KLEM
ANETTE

 

Tags:
4 Comments
 • Elin

  March 13, 2016 at 10:43 am Reply

  Det var tider det! ? Saknar gjengen!
  Heia Mette! Ikkje slutt å drøyme!
  Klem ♡

 • Mette

  March 13, 2016 at 2:28 pm Reply

  Så kjekt å lese. Jeg er så enig med Mette (miss Mette, min navnesøster. Det føltes sånn tidligere at vi kjente hverandre, og så sant Anette, at det føltes som det alltid var sommer hos Miss Mette. Alltid en fryd å lese hennes blogg poster, som alltid var gjort med slik en flid. Kjekt at disse gode gamle og kjente blir nevnt. Gleder meg til neste innlegg ?. Klem

 • g

  March 13, 2016 at 11:18 pm Reply

  test

 • Glassveranda

  March 17, 2016 at 7:15 pm Reply

  Å ja, kjære Miss Mette, hun tar så utrolig mange vakre bilder! Hvis du leser dette Mette så håper jeg inderlig du lykkes både med fotoplanene og husdrømmen din, det er trist å lese at du fremdeles sliter med helsen, helsen stjeler mye energi fra meg også om det er noen trøst i det, så jeg skjønner veldig godt at ting slik som husbygging blir ekstra vanskelig å sette i gang med når du ikke er i form.
  SÅ flott skrevet Anette – igjen – spennende lesning denne mimreserien din! :))
  Ha en fortsatt uke, og helg når den tid kommer! :0)
  Klem, Ann, Glassveranda.

Post a Comment