MIMRING MED BEATE HEMSBORG!
Interior, decorating, inspiration, life.
48484
post-template-default,single,single-post,postid-48484,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

MIMRING MED BEATE HEMSBORG!

11 ramme

 

Hei! Jeg håper du nyter fredagskvelden … og har lyst til å mimre litt med oss.

I dag starter jeg nemlig rekken av mimre-innlegg, kalt “MIMRING MED …”. Jeg har stilt 6 spørsmål til en gjeng herlige interiørbloggere, som jeg husker ekstra godt fra de første årene som interiørblogger. Noen av de blogger fremdeles, andre har lagt blogghatten på hylla, en del har tatt en liten pause.

Joda, jeg har jo sagt det før, men i  løpet av mine 10 år som interiørblogger har jeg vært så heldig å få bli kjent med en haug med fantastisk fine og inspirerende mennesker! Noen har jeg hatt æren av å møte “live” også. Men de fleste har jeg jo bare blitt kjent med via blogg og sosiale meder. Merkelig det der, men de føles på mange måte som gode, gamle venner – til tross for at jeg aldri har møtt de. En av disse er Beate …

 

1

 

Beate har verdens koseligste blogg! Her lukter det nybakte rundstykker, teen er rykende varm og stearinslysene tent, uansett når du måtte komme på besøk. Magiske bilder og deilig stemning gjør at man intuitivt får lyst til å tulle seg inn i favoritt-pleddet. Og bli der lenge! Helt til man har scrollet seg gjennom en uke eller to. Minst ;)

 

grønn2 ramme

 

1. Hva husker du best fra den første tiden som blogger?

Jeg husker så godt den første kommentaren jeg fikk i et blogginnlegg. Det var moro, men også litt skremmende fordi det gikk opp for meg at bloggen min var synlig for alle… (ikke bare for mamma eller de nærmeste vennene mine…) Etter ca. ett år med blogging ble jeg medlem i norske interiørblogger, og det førte med seg mange besøk på bloggen min.

 

2. Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg var hjemme i mammaperm da jeg startet bloggen. Til og begynne med var det mest bilder av barna. Etter hvert begynte jeg så smått å legge ut bilder av interiør og diy-prosjekter. Da jeg begynte å få respons på innlegge mine ga det meg ”mot” til å legge ut mer fra hjemmet vårt. Til og begynne med laget jeg nok blogginnlegg for å ”vise frem” ting. Jeg var ikke så opptatt av kvalitet på bildene. Det har jo endret seg litt… Nå deler jeg bilder i bloggen fordi jeg synes det er gøy å fotografere.

 

3. Hva blogger du mest om?

I dag er jeg ikke så opptatt av at det skal være så mye tekst i bloggen min. Jeg ønsker å dele stemninger gjennom bildene mine. Jeg synes det er gøy å finne motiver i huset vårt, og koser meg veldig når jeg tasser rundt med kameraet rundt halsen. Jeg vet ikke hvor mange bilder jeg har tatt av kaffe og pledd Jeg har det også veldig moro når jeg sitter med bilderedigering. Hvis bildene i tillegg kan være til inspirasjon for andre er det jo ekstra stas. De siste årene har jeg blandet min lidenskap for foto og mat. Jeg liker å prøve ut nye oppskrifter/lage egne oppskrifter og deler masse av dette på bloggen.

 

sandwich1 ramme

 

4. Kort oppsummert; hva har skjedd siden bloggstarten?

He, he… Jeg ser jo at mye har forandret seg i huset. Bloggen viser jo det tydelig. Den har jo fungert som en slags dagbok og det er morsomt å se tilbake på gamle bilder. Blogging har vært døråpner for mye moro. Jeg får foto- og design oppdrag, tar produktbilder og har egen spalte i et lokalt magasin. Slike oppdrag førte til at jeg for noen år siden startet et eget foretak. Det hadde jeg aldri trodd da jeg startet å blogge for 7 år siden…

 

5. Hva er din favoritt-interiør-dille om dagen?

Jeg liker veldig godt den industrielle stilen, og henter noen elementer derfra. Jeg kan vel ikke si at jeg har noen spesiell stil hjemme. Det er liksom litt blanding av mye. Nytt og gammelt, lyst og mørkt. Ellers så liker jeg mange av fargene som jeg ”alltid” har likt, som blått og brunt. I disse dager har jeg fått inn litt grønt som et friskt og vårlig innslag.

 

6. Har du gjort deg noen tanker om hvorfor du fremdeles blogger?

Det er nok min interesse for foto som gjør at jeg fortsatt driver bloggen. Bloggen er jo et supert sted å dele noe av det jeg knipser bilder av. Jeg deler også bilder på instagram, men synes ikke bilder kommer helt til sin rett i ”instaformat” Selv liker jeg å kunne se bilder på større skjerm, og har mine faste blogger som jeg er innom daglig. (noen som jeg har fulgt ”bestandig” og noen nyoppdagede) Bloggen har gode besøkstall når jeg poster innlegg på bloggen, så det er jo tydelig at instagram ikke har tatt helt over… Heldigvis!

 

unni4 ramme vår1 ramme

alle foto: beate hemsborg

 

Besøk Beates flotte blogg 
– følg på instagram.

 

Ha en riktig fin helg!
KLEM
ANETTE

 

Tags:
4 Comments
 • Glassveranda

  March 11, 2016 at 11:25 pm Reply

  Å for et hyggelig gjensyn, og det var en flott og spennende reportasje! Skikkelig god idé dette med Blogglandia-mimringen, Anette! Gleder meg allerede vilt til å lese kommende reportasjer om alle de forskjellige “årgangs”-bloggerne! :D
  Ha en finifin helg både du og Beate!
  Klem, Ann,
  Glassveranda.

  • ANETTESHUS

   March 12, 2016 at 12:24 pm Reply

   Hei, Ann. Så bra du liker idéen! Ja, det er skikkelig koselig å mimre litt med helige bloggvenner fra den første tiden <3

   Ha en riktig fin helg du også!
   KLEM
   AnETTE

 • MissMette

  March 12, 2016 at 1:38 am Reply

  Å, så koselig og fin innlegg ღ Beate sin blogg har vært-og er en av mine favoritter
  – og jeg har fulgt henne siden jeg begynte å blogge i 2009 :) – både på Instagram
  & blogg – vakre, fargerike bilder som jeg bare elsker ღ Ønsker deg en fortsatt fin
  kveld, og helg Anette

  • ANETTESHUS

   March 12, 2016 at 12:24 pm Reply

   Hei, Mette! Enig! En av mine favoritter også :)

   Ha en herlig helg!
   KLEM
   ANETTE

Post a Comment