MERCI
Interior, decorating, inspiration, life.
37625
post-template-default,single,single-post,postid-37625,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

MERCI

ANETTESHUS-MERCI-4906

 

Ja, takk! Paris og shopping går hånd i hånd. Og har du interiørdilla er MERCI et must!

Midt i deilige Marais finner du MERCI, en perle blant Paris’ mange designbutikker – en konseptbutikk med både design- og vintagevarer. Merci er på mange måter et ikon å regne i interiørverdenen. Her kommer design- og interiørfrelste fra hele verden for å handle, eller bare drømme seg bort. Designere som Isabel Marant, Stella McCartney og Paul Smith er med på å drive Merci ved å trekke fra sin del av inntektene på plaggene, noe som gjør at du kan finne mange rimelige skatter her. Alt overskuddet fra denne butikken går til veldedige formål – og det er jo et stort pluss! Derav navnet Merci – takk.

 

ANETTESHUS-MERCI-4858ANETTESHUS-MERCI-4889 ANETTESHUS-MERCI-4902ANETTESHUS-MERCI-4916ANETTESHUS-MERCI-6425
dette havnet i posen min denne gangen :)

 

 

Det som gjør butikken spesiell er at den aldri ser helt lik ut. Når jeg var her i begynnelsen av april var ‘vårlig grønt’ et gjennomgående tema. Det bugnet av blomster og vakre, grønne planter. Og den ikoniske røde ‘Merci-bilden, var byttet ut med en gul, sjarmerende variant. Besøker du MERCI blir du garantert inspirert bare av å ta en runde rundt i lokalet.

Tips: Ta en kaffe i den trivelige caféen, ‘Used book café’

Butikken finner du i 111 boulevard Beaumarchais, 3rd district, Marais

Takk for beøket :) Ha en riktig fin onsdag!
KLEM
ANETTE

No Comments

Post a Comment