ANETTESHUS.COM

MED HJERTE FOR PELARGONIER

anetteshus-2

.

Veldig trivelig at jeg har fått så mange spørsmål om linputen med blomstertrykk! Det er min FAVORITT akkurat nå:) Puten har jeg vært så heldig å få av den dyktige kunstneren LINE BERGSETH. Jeg elsker hennes vakre, sommerlige akvareller! Nå er hennes kunst også tilgjengelig på putetrekk i 100% lin (trykket på nordens mest moderne digitale tekstiltrykkeri i Karlstad og sydd i Sverige) Selv om Line har mange års utdanning ved Statens Kunstakademi i Oslo og studieopphold både i Paris, Maderia, København og Helsinki, lengtet sjelen og hjertet etter ro og stillhet …

.

… ikke så langt fra der jeg bor, på grensen mellom Norge og Sverige, har Line valgt å slå seg ned i et vidunderlig gammelt sveitserhus på landet. Her i hennes store, lyse atelier er hun omgitt av hundretalls av pelargonia i alle farger og fasonger. Blomstene har en helt sentral plass i kunsten hennes. Den gamle kjøpmannsdisken fra da huset var landhandel rommer nå pensler og annet malerutstyr.

 

anetteshus-2-2anetteshus-6169

CIRKUS – p u t e t r e k k   i   l i n

.

“Pelargonia er en vakker plante med en kreativ voksemåte. Den er også spennende rent malerisk. Se så flotte de grønne bladene med sin struktur er i forhold til blomsten! Pelargonia ble vanlig i Norge sist på 1800-tallet. Den er et populært samlerobjekt på grunn av sine mange varianter. Pelargonia ble sett på som en flott plante å eie, de gikk ofte i arv. De egner seg dessuten veldig godt i gamle hus – de liker nemlig litt trekk og stortrives i vinduskarmen. Om vinteren står de passe kjølig og mørkt i den store kjelleren her hos meg”, sier Line.

 

 

4

HONEYWOOD SUSAN

3

BULLS EYE LIGHT PINK 

2

CIRKUS


Skjermbilde 2013-03-01 kl. 13.52.54

foto over: Gamle Hus, Hager og Interiør
.
Besøk gjerne Lines flotte nettside på www.linebergseth.com
– eller ta en titt innom den nye NETTBUTIKKEN

.

.

Ha en strålende helg!
Det er f r e d a g :)

SIGNATUR

2 COMMENTS
 1. tre-engler.blogspot.com

  Så nydelige og vårlige bilder du viser her:)
  Og den puten var kjempe koselig:)
  Ha en herlig helg
  Klem Merete

  1. ANETTESHUS

   Takk, Merete! Jeg synes også Lines puter er sååå vakre!! Unike og herlig freshe og vårlige!!

   Ha en super helg!
   STOR KLEM

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top