ANETTESHUS.COM | LØK PÅ FLASKE
22480
single,single-post,postid-22480,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.2,vc_responsive
anetteshus_myhome-4842

LØK PÅ FLASKE

 

Hva pynter jeg med i år ? Bli med en liten tur inn i stua:) Favorittjulepynten er som alltid blomsterløk; hvite  amaryllis, svibler og tulipaner. De er gjerne finest like før de bryter ut i blomst, synes jeg. Når både løken og røtter får synes. Da passer det fint at man kan bruke de vakre, brune apotekerflaskene- som jeg har fått litt dilla på i det siste – som “løkvaser”. Andre klassiske julefavoritter. Stjerner. Og ting som sprer god juleduft i heimen. Gran og pepperkaker med hull til å henge på treet. Og på kjøkkenet ? Store boller og trau som bugner av røde epler, clementiner, appelsiner med og uten nellik, nøtter og julekarameller.

Noen ganger er det så greit å gjøre det enkelt ;) 


Apotekerflasker - GRANIT
Lysestake - SÖGNE HOME
Candle - H&M HOME
Stjerne i tre- HOME&COTTAGE
Lampe - DIY

 

.

… har du noen “julefavoritter” ?
H A   E N   S T R Å L E N D E   F R E D A G !

7Comments

 • Merete / 7 December 2012 8:18

  Kjempe koselig du har gjort det:)
  Ha en herlig helg
  Klem Merete

  • ANETTESHUS / 7 December 2012 8:21

   Takk, Marete! Og takk for alltid så koselig hilsener ! Du er vel god. Så hyggelig at du tar deg tid til å skrive noen ord i julestria ;))

   Ha en riktig fiiin helg!
   STOR KLEM

 • Reidunn / 7 December 2012 8:18

  Hei Anette!!
  Det enkle er ofte det beste!! Er enig i at svibler er fantastiske både før og etter de har sprunget ut. :) Jeg må også ha hvite asalea i tillegg til amaryllis og tulipaner.
  Må bare gi deg kjempeskryt for den stemningen du skaper i bildene dine!!!! Du er så flink. Kan se at du legger mye av deg i bildene.
  Ha ei flott helg og kos deg.

  • ANETTESHUS / 7 December 2012 8:23

   Tusen takk, Reidun . Så glad man blir:) Disse pepperkakehjertene vi tatt “opp og ned” i flere omganger nå;) På tide og hugge et nytt lite tre snart. Ungene synes det lille treet i hallen skaper go’stemning ;))

   Snart jul!
   Har en deilig helg!
   STOR KLEM
   anette

 • Marianne / 7 December 2012 8:51

  Så utrolig fine, delikate og stemningsfulle bilder! *inspirert*

  • ANETTESHUS / 7 December 2012 8:53

   Så hyggelig å høre, Marianne ! Ha en fortsatt super fredag ! Deilig med helg !!

   STOR KLEM
   anette

 • Kjersti / 8 December 2012 12:16

  Åh dette var fint :) Så utrolig mye varme litt bruntoner gir! Jeg har svibler overalt allerede, så blir det vel både azalea og amaryllis litt nærmere jul. Ja håper det blir litt mer tid til prat neste gang:) Alltid hyggelig å komme til H&C, en savnet arbeidsplass.. Takk for så koselig kommentar hos meg, og flott helg ønskes deg, klem:)

Leave a Comment

SPONSORS: