Furnitures, My Hall

LINSKAP TIL SALGS

anetteshus-9382

 

 

Trivelige lesere har spurt om jeg ikke kan legge ut noen flere bilder av linskapet. Som er til salgs. I første omgang hadde jeg tenkt å ta det med meg på BRUKT- OG ANTIKK MARKEDET vårt. Men hvis noen av mine fine ‘anetteshuslesere’ tilfeldigvis skulle være på jakt etter et gammelt, sjarmerende linskap, er det klart jeg kan ‘prøve å adskille meg fra skapet’ litt tidligere ;)

 

 

 

anetteshus-9261anetteshus-9259anetteshus-9387

 

 

Linskapet er i god stand, vakkert som det er. Men blir garantert veldig flott malt i favorittfargen også. Selges ene og alene på grunn av plassmangel (jeg ønsker meg et stort speil på denne veggen i stedet) Mål: B87  D51  H184  ps. Det er en fordel å bo i nærheten av Halden, for det er veldig, veldig tungt (mao skikkelig håndverk;) Skriv en liten kommentar eller send meg en MAIL hvis du er interessert.

 

PRIS: 2.500,- (med mulighet til å by sef)

 

Fortsatt fin søndagskveld!

SIGNATUR