ANETTESHUS.COM

LINSKAP TIL SALGS

anetteshus-9382

 

 

Trivelige lesere har spurt om jeg ikke kan legge ut noen flere bilder av linskapet. Som er til salgs. I første omgang hadde jeg tenkt å ta det med meg på BRUKT- OG ANTIKK MARKEDET vårt. Men hvis noen av mine fine ‘anetteshuslesere’ tilfeldigvis skulle være på jakt etter et gammelt, sjarmerende linskap, er det klart jeg kan ‘prøve å adskille meg fra skapet’ litt tidligere ;)

 

 

 

anetteshus-9261anetteshus-9259anetteshus-9387

 

 

Linskapet er i god stand, vakkert som det er. Men blir garantert veldig flott malt i favorittfargen også. Selges ene og alene på grunn av plassmangel (jeg ønsker meg et stort speil på denne veggen i stedet) Mål: B87  D51  H184  ps. Det er en fordel å bo i nærheten av Halden, for det er veldig, veldig tungt (mao skikkelig håndverk;) Skriv en liten kommentar eller send meg en MAIL hvis du er interessert.

 

PRIS: 2.500,- (med mulighet til å by sef)

 

Fortsatt fin søndagskveld!

SIGNATUR

11 COMMENTS
 1. ANNE BERIT

  Åh ! Det er såååå vakkert! Den som hadde holdt til på Østlandet! Ønsker meg en slikt skap …

  Ha en fin kveld!
  Takk for all inspirasjon!
  B

 2. heidi

  Vakkert !!! Og for et nydelig hjem du har, Anette <3

  Riktig god ny uke !
  Heidi

 3. Camilla

  Hei :)
  Hva tenker du dere skal ha for skapet ?
  Nydelig hjem du har !
  Mvh Camilla

  1. ANETTESHUS

   Hei, Camilla. Glemte visst å skrive pris, ja;)) Jeg selger for 2500,- , noe jeg håper er en ok pris ? (jeg gav det dobbelte)

   Ha en fin, ny uke!
   KLEN
   M
   anette

  1. ANETTESHUS

   Ja, det er fint, Solveig. Så lei meg for at jeg ikke fikk plass til det allikevel :( Selger for 2.500,-

   GODKLEM
   anette

  1. ANETTESHUS

   … egentlig blir jeg bare veldig glad hvis noen har lyst til å komme og hente det ;)) Men man kan selvfølgelig by på det – hvis man vil.

   Ha en strålende mandag!
   KLEM

 4. Tormod

  Hei, Nydelig skap. Bor i Bergen, men skulle gjerne tatt turen og kjøpt det. Har du det fortsatt?

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top